|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Εχω πολύ όρεξη...όλο το καλοκαίρι θα διαβάζω για να προσφέρω σε αυτά τα πλάσματα ότι καλύτερο....
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τριαντα εκατοστα πλατος ειναι λιγο...... Δωσε τουλαχιστον αλλα 10.....Διαβασε και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Η δικη μου αποψη ειναι συμφωνη με αυτα που αναφερει ο Γιαννης ?9
απλα δεν θελω ουτε να τα ακουω τα χημικα. ![]() Σχετικα με το πλατος θα ελεγα 45+ αν υπαρχει η δυνατοτητα. Στησε το οσο καλυτερα γινεται απο τωρα γιατι σε βλεπω να κατασκευαζεις αλλο συντομα και να πετας χρημα αδικα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την συμβουλή.Για το πλάτος θα το κοιτάξω...δεν ξέρω πόσο θα με πάρει αλλά αν είναι θα το βάλω οριακά για αν έχει όσο μεγαλύτερο πλάτος γίνεται.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο για το πλατος κανε το οσο σε περνει , ειναι πολυ συμαντικο.... αν σκεφτεις οτι θα βαλεις λιγα ξυλα, ισως κανενα φυτο στο πισω μερος... θα σου πιασουν 10-15 εκατ. αν βαλεις και οτι οι δισκοι γινονται γυρο στα 15-20 εκατ. μερικες φορες και παραπανω.... καλη αρχη και απο εμενα και οτι θελεις εδω ειμαστε.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ΄σαι καλά φίλε,σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε ΒILLOS95 με το καλό να ξεκινήσεις το δισκοενυδρείο.Οι δίσκοι κατ'εμέ δεν είναι καθόλου δύσκολα ψάρια,αρκείνα ακολουθήσεις ορισμένες παραμέτρους απλές όπως ''καλό φιλτράρισμα'',''αλλαγές νερού 20-30% κάθε 10-15 μέρες (όχι απαραίτητα Α/Ο)'',''καλό τάισμα με ποιοτικό φαγητό'',''σταθερή θερμοκρασία στους 28-30 βαθμούς'' και πάνω από 5-6 δίσκους στην αρχή,ώστε να κοπαδιάσουν και αργότερα βάλε κι'άλλους(εσύ θα κρίνεις.Οσο για το διάβασμα που λές εγώ δεν σου το συνηστώ γιατί θα διαβάσεις εκατοντάδες διαφορετικές απόψεις για τους δίσκους.Σου εύχομαι να φτάσεις στό επίπεδο της παρακάτω φώτο.
![]() Υ.Γ. Φίλε ''ΧΑΡΡΥ ΣΑΜΟΣ'' για άλλη μια φορά βλέπω ότι δεν ενθαρίνεις ένα μελλοντικό δισκά και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |