Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 30-06-10, 21:56
bokostas Ο χρήστης bokostas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Θεσσαλονίκη Καλαμαριά
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Alex_Salonica Εμφάνιση μηνυμάτων
Η συνέχεια από κοντά, μάλλον θα μπορέσω να έρθω σε αυτή τη συνάντηση..

άντε κόραξ ανέλαβε!

Μπράβο βρε Άλεξ, άντε γιατί βαρέθηκα να γράφω.

Μπορώ τουλάχιστον να κράζω τον panos1972 ??? Μη μου το κόψετε κι αυτό, pleaseee...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 30-06-10, 23:33
Το avatar του χρήστη panos1972
panos1972 Ο χρήστης panos1972 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περαία, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bokostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπράβο βρε Άλεξ, άντε γιατί βαρέθηκα να γράφω.

Μπορώ τουλάχιστον να κράζω τον panos1972 ??? Μη μου το κόψετε κι αυτό, pleaseee...

Το ότι δε γράφω (συνειδητά) σε αντιπαραθέσεις δε σημαίνει ότι δε διαβάζω ανελειπώς τα posts ή ότι δεν έχω άποψη! (Γι αυτό μη πολυπαίρνεις θάρρος)

Απλά θεωρώ πως το χόμπυ μου πρέπει να με χαλαρώνει από την δύσκολη καθημερινότητά μου και όχι να εμπλακώ σε ατέρμωνες παραθέσεις επιχειρημάτων.

Αυτό δε θα στο κόψουμε kobosta (ούπς! ), κάτι... "άλλο" όμως, το παίζεις κορώνα γράμμα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-10, 11:36
Το avatar του χρήστη vagvader
vagvader Ο χρήστης vagvader δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Ξανθη
Προεπιλογή

Φιλοι μου οταν βρηκα "googlaροντας" το φορουμ και γραφτηκα ηταν κατασταση του τυπου "ειδε φως και μπηκε..." Δεν ηξερα μαλλων δεν προσεξα οτι το φορουμ ηταν δημιουργημα του Τολη. Αν το ανακαλυπτα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα ξεκιναγα καν το θεμα, δεν μπηκα να προκαλεσω ουτε μπηκα για να διμιουργησω θεμα. Παραδεχομαι τα λογια καποιων για λοξοδρομηση του χομπυ απο μερους μου οπως και ματαιοδοξια αν και απο τον τολη παρερμηνευτηκαν καποια σημεια οπως το οτι οι 20 γεννες που ειχα δωσει στα πετσοπ ηταν καθαρες και οχι υβριδια αλλα δεν πειραζει. Και οπως ειδατε εκανα πισω και δεν συνεχιστικε καν. Αν και η αποψη μου ειναι οτι θα υπηρχαν οφελη απο την παρουσιαση, να βλεπαμε ολοι κατα ποσο "τερατα" η δυσλειτουργικα θα βγαιναν οι απογονοι αυτης της κατα τα αλλα απαγορευτικης μιξης. Σεβομαι ομως τις αρχες και του τολη και του φορουμ. Σας χαιρετω και να ειστε καλα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-10, 11:44
maikl Ο χρήστης maikl δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βεροια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vagvader Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλοι μου οταν βρηκα "googlaροντας" το φορουμ και γραφτηκα ηταν κατασταση του τυπου "ειδε φως και μπηκε..." Δεν ηξερα μαλλων δεν προσεξα οτι το φορουμ ηταν δημιουργημα του Τολη. Αν το ανακαλυπτα να ειστε σιγουροι οτι δεν θα ξεκιναγα καν το θεμα, δεν μπηκα να προκαλεσω ουτε μπηκα για να διμιουργησω θεμα. Παραδεχομαι τα λογια καποιων για λοξοδρομηση του χομπυ απο μερους μου οπως και ματαιοδοξια αν και απο τον τολη παρερμηνευτηκαν καποια σημεια οπως το οτι οι 20 γεννες που ειχα δωσει στα πετσοπ ηταν καθαρες και οχι υβριδια αλλα δεν πειραζει. Και οπως ειδατε εκανα πισω και δεν συνεχιστικε καν. Αν και η αποψη μου ειναι οτι θα υπηρχαν οφελη απο την παρουσιαση, να βλεπαμε ολοι κατα ποσο "τερατα" η δυσλειτουργικα θα βγαιναν οι απογονοι αυτης της κατα τα αλλα απαγορευτικης μιξης. Σεβομαι ομως τις αρχες και του τολη και του φορουμ. Σας χαιρετω και να ειστε καλα!
...να'σαι και 'συ καλα...τελικα ομως ,απο οτι φαινεται απο τα λεγομενα σου δεν καταλαβες τιποτα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές