|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι σκέφτεσαι να κάνεις τώρα με τον φωτισμό ; Δεν θυμάμαι , μόνο led έχεις ; |
|
||||
|
||||
![]()
την τεταρτη λογικα που θα εχω στα χερια μου τις ταινιες θα δουμε αν θα αξιζει η πατεντα να τα φτιαξουμε.μην απελπιζεστε.τιποτα δεν παει χαμενο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προχωρω σε Τ5
|
|||
|
|||
![]()
Αν θυμάμαι καλά δεν τα έχεις χρησιμοποιησει ακόμα. Με δεδομένο ότι θα σου βγουν πολύ σύντομα άχρηστα δεν βάζεις κάτω δύο και να τους αλλάξεις τα φώτα; Κάνε τρύπες και βάλε επάνω ανεμιστηράκια. Με δεδομένο ότι τα led εκπέμπουν θερμότητα προς τα πάνω αν βάλεις ανεμιστήρες στην οροφή να τραβάνε αέρα από το φωτιστικό ίσως να κάνεις δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά θυμάσαι niktso , αποστείρωση ενυδρείου λόγω ανωτέρας βίας , βλέπε hydroids
![]() Για τα ανεμιστηράκια , καλή ιδέα και δεν είναι τυχαίο το ότι υπάρχουν σε όλες τις ποιοτικές κατασκευές αλλά νομίζω ότι για να "δουλέψει" θα χρειαστεί να γίνει καινούργια σκάφη και να προσαρμοστούν εκεί οι ανεμιστήρες και τα led χωρίς το καπάκι τους , που είναι πολύ μικρό για να μπει ανεμιστήρας που να τραβάει σωστά αέρα απ' όλο το φωτιστικό. Ίσως το κάνω για ένα nano reef του χρόνου ![]() Έχω κι ένα φωτιστικό 4Χ39W Τ5 , China κι αυτό , και λέω να προσθέσω αργότερα ακόμη ένα και βλέπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Έλαβα ένα mail για upgrade του φωτιστικού αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω για τι ακριβώς πρόκειται :
Dear Georgios Karamitsios, Thanks for you Order from Fish Street Store. For your Lighting system is nearly to upgrade now, and we wish to offer a limit promotion for our loyal customer This Promotion is once time only, will not apply again for near future, that mean only 1 Time Offer now Price For Key LED Lighting (One Time Promotion!) Key36Wide Cree USD380 Key36Wide Brightlux USD300 Key36Silm Cree USD345 Key36Silm Brightlux USD260 Key24Wide Brightlux USD240 Key Nano Silm Brightlux USD150 Key24 Silm Freshwater Brightlux USD200 Free Shipping to your country ! You can visit our LED Lighting system in here: http://www.fish-street.com/key_aquar...ategory_id=118 Δεν βλέπω κάποιο kit αναβάθμισης για τα weipro led αλλά νέα φωτιστικά . Καταλάβατε τι θέλει να πει ο ποιητής ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποια αναβαθμιση βρε?? και μενα μου ηρθε......σου παλασαρει τα νεα φωτιστικα με ωραιο τροπο...τιμη 0 και μεσα σε παρενθεση +300 ευρω.. ή +200....αναλογα το μοντελο...
![]() η προσφορα ειναι το "free shipping to your country"
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, τα Αγγλικά του είναι για τα μπάζα. Εννοεί ότι επειδή πέρασε καιρός και λογικά θα θέλεις να αλλάξεις τα φωτιστικά σου
(έμμεση παραδοχή ότι η απόδοσή τους μειώνεται με τον χρόνο), σου προσφέρει νέα σε προνομιακές τιμές. |
|
||||
|
||||
![]()
τα οποια μετα θα χρειαστει να ξαναλλαξεις...
![]() υ.γ. αυτο Κωστα ειναι και περιποιημενο γιατι ειναι επισημο προς ολους. που να δεις τις απαντησεις του στα μειλ μου...τρελλα γελια...(+ κλαματα)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Utricularia gibba ...Έλεος | AQUA PURA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 25-03-10 15:24 |
μειωση σκληροτητας | Πάνος | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 25-02-08 13:23 |
Μειωση του ΡΗ | jimmy19111977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-01-08 14:51 |
Προβλημα μειωτη CO2 | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-02-07 00:26 |
Μειωση ph? | kifinas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 22-01-03 23:53 |