|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για το χώρο, φαίνεται ακόμα και εδώ. Σχεδόν τίποτα.
|
|||
|
|||
![]()
το βιολογικο υλικο που εχεις βαλει μεσα στις γλαστρες πως το ζηταω ? και που το βρισκω ?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...κανενα φυτακι μεσα εκει θα "προσφερε" ,λετε...?
Μολις το ειδα θυμηθηκα αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s.../2/anid/066020
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέχασα να αναφέρω ότι το πλύσημο γίνεται πολύ εύκολα. Απλά βγάζω την κάθε γλάστρα εκτός της λίμνης, όπως και το λάστιχο διασποράς του νερού, ανακατεύω καλά το υλικό μου ρίχνοντας συνέχεια νερό (με το λάστιχο διασποράς) από πάνω. Η βαρύτητα είναι λογικό να δουλέψει, οπότε όλα τα στεραιά πηγαίνουν προς τα κάτω.
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφη δουλεια!...
Βασιλη εγω μου προτινεις να το βαλω στο πηγαδι ως φιλτρο μετα το φιλτρο πιεσης?.. Δηλαδη με λιγα λογια αυτο διαχεει το νερο της λιμνης μεσα απο βιολογικα υλικά δευσμεθοτντας και αερα.. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ηλίας : 28-06-10 στις 14:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ηλία, αν ψάξεις σε οποιονδήποτε φόρουμ για λίμνες κοι, θα δεις ότι όλες υποστηρίζονται με "bottom drain aeration". To "aeration" εδώ, είναι κάτι ανάλογο των air diffuser. ¶ρα ψάχνουμε πάντα αυτό το κάτι που μας προσφέρει περισσότερα. Εδώ, δεν θέλω με κανέναν τρόπο να υποβαθμίσω τα showers που μια χαρά δουλειά κάνουν. Οι πιο απαιτητικοί χομπίστες πάντως, συνδυάζουν και 2 και 3 ή ακόμα και 4 είδη φίλτρανσης - αερισμού για μια λίμνη.
|
|||
|
|||
![]()
αγορασα γλαστρακια , θα κοιταξω να το κανω κρεμαστο και οχι στηριζομενο πανω σε βαση , μολις ειμαι ετοιμος θα ποσταρω φωτο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|