|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καταπληκτικη δουλεια.Μπραβο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια δουλεια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν όμως όπως λες τεχνολογίες με "κομπιούτερς και αριθμούς" που πολύ ορισμένα από αυτά τα έχω δει μπροστά μου, άρα δεν τα γνωρίζω καθόλου, μα καθόλου όμως. Σε αυτόν τον τομέα εύχομαι να έχουμε και την βοήθεια του Σοφρώνη, ο οποίος και τα γνωρίζει, αλλά το κυριότερο τα δουλεύει κιόλας.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σοβαρά τώρα μια συμβουλή θα σου δώσω αν και σίγουρα την ξέρεις! Όσο και να παθιάζεσαι μην κάνεις βιαστικές κατασκευές!!! Καλή συνέχεια!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Ευχαριστώ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...DIY SHOWER?..
|
|
||||
|
||||
![]()
μα όταν βλέπω μια κατασκευή σε στυλ-θεμέλια για ουρανοξύστη, τίγκα στη σωλήνα, καλώδιο, ανλτίες, φίλτρα, και μου λες απλή κατασκευή κι από την άλλη βλέπω την δική μου λίμνη ... ε, να μην σκάω στο γέλιο;;;
![]() ![]() ![]() Δηλαδή αν ήθελες να την φτιάξεις όπως ... πρέπει (ή όπως θέλεις) τι άλλο θα έβαζες; πόσο καιρό θα την έφτιαχνες; πόσο θα σου κόστιζε; Το μόνο που θα έλειπε θα ήταν ένα γυάλινο δωμάτιο για να μπαίνεις μέσα και να ρεμβάζεις!!! .... ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Όμως, για να είμαστε ρεαλιστές, υπάρχουν εξειδικευμένα συστήματα/μηχανήματα για συγκεκριμένες δουλειές μέσα στη λίμνη, π.χ. μια συσκευή όζον...ή καλύτερα ένα Nexus 310... ή αποχλωροποιητής νερού, που κάποιοι την έχουν για τη λίμνη τους, ενώ στο σπίτι τους έχουν κανονικό νερό υδατοπρομήθειας... ή ακόμα σύστημα θέρμανσης της λίμνης για να κρατούμε χειμώνα-καλοκαίρι σταθερές θερμοκρασίες... ή ακόμα και μια σκούπα βυθού για δεξαμένες... πράγματα δηλαδή που θα προκαλούν ακόμα περισσότερο το γέλιο σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Vivarium βήμα βήμα! | Γιώργος Κ | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 82 | 22-10-16 19:26 |
Η Λιμνούλα μου (βήμα-βήμα) | POURITANOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 110 | 03-12-13 01:28 |
Ωραίο στήσιμο φυτεμένου βήμα βήμα | mafia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 28-04-09 09:19 |
Βήμα-Βήμα Παρουσίαση Φυτεμένου | melli | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 49 | 24-03-08 09:50 |