|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
ενας παραδεισος Γιαννο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
To πρασινη με την καλη ενια φανταζομαι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ουτε μαζι σου θα ασχοληθω πλεον... καλα θα κανεις να εξαφανιστεις... και άλλα ωραια. Θαυμαζω την ανεκτικοτητα ορισμενων εδω μεσα, εγω δεν εχω την ιδια. Γιαννο επειδη δεν ειμαι χθεσινος και ξερω που το πας, θα σε παρακαλουσα να επιχειρηματολογεις οπως θες αλλά κοσμια και χωρις προσωπικες επιθεσεις, αλλιως καλα θα κανεις να εξαφανιστεις (χρησιμοποιω τα δικα σου λογια).
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επειδή δεν ξέρεις τη παίχτηκε στο παρασκήνιο, απλά δεν θα ασχοληθώ αλλo με in the pond & Andro. Τα ψέματα και οι αποδείξεις είναι εδώ….. Όπως επίσης και η εξέλιξη της λίμνης μου. Το πού το πάω δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει. ------------------------- Παράθεση:
Η δικιά σου θα γίνει παράδεισος. Απλά συνέχυσε να την εμπλουτίζεις. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 27-06-10 στις 15:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ποια ειναι η κακη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
black hioumor για λιμνες
![]() Λες μακάρι η λιμνη μου να γινει πρασινη (τελευταια η αλγη μου εγινε εμμονη ιδεα και οταν ακουω πρασινη λιμνη σκέπτομαι αλγες) ![]() ![]() Φυσικα ουτε εσυ ουτε ο Γιαννος εχετε τετιο θεμα στις λιμνες σας αλλα εγω συντομα θα εχω στην δικη μ οπως εχουν ολες οι νεες λιμνες
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μηχάλη μια U.V για τα λίτρα σου δεν είναι ακριβή. Θα σου πρότεινα να βάλεις τουλάχιστον μέχρι η λίμνη σου να ισορροπήσει. Δεν χρειάζεται να την αφαιρέσεις μετά, απλά την αποσυνδέεις από την πρίζα και την έχεις καλού κακού. Από ότι είδες έτσι την έχω και εγώ άσχετα αν δεν την έχω στην πρίζα. Καλή επιτυχία ------------------------- Παράθεση:
Πολύ καλό ακούγεται το σύστημα αυτό! Θα το έχω υπόψη μου……αχρείαστο να είναι βέβαια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 27-06-10 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δρομολογείται η αφαίρεση των φίλτρων της λίμνης μου. Θα υπάρχουν μόνο Κ1 μέσα στον καταρράκτη. Η πρώτη κίνηση έγινε με την αφαίρεση του ενός φίλτρου. Θα παρακολουθήσω την εξέλιξη και θα πράξω ανάλογα. Η αντλία παραμένει με πολλή ποιο περισσότερη ροή (λόγο αφαίρεσης του φίλτρου).
------------------------- Το αγαπημένο φυτό της λίμνης μου.. http://www.youtube.com/watch?v=l-w0jef0GgI Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 06-07-10 στις 11:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |