|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||||||
|
||||||||
![]()
Γιάννο, συμφωνώ στο 90% των όσων έχεις γράψει. Σε πολλά από αυτά έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών και είναι δείγμα ότι έχεις ενημερωθεί καλώς για κάποια πράγματα.
![]() Κάτι που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι: Υπάρχουν πάρα πολλές μελέτες που αναφέρουν τις απαιτήσεις των κοι σε οξυγόνο, όλες συγκλίνουν περίπου σε αυτά τα επίπεδα που έχω αναφέρει στο άρθρο για τα κοι. Δεν είναι υπερβολικά αυτά που έγραψα, γιατί υπάρχουν και πιο ακραίες τοποθετήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τα λίτρα ανά κοι. Οι σοβαρότεροι χομπίστες αυξάνουν τα λίτρα στα 1500 ανά κοι. Παράθεση:
Παράθεση:
Αφού εσύ μου το ζητάς, να τες αραδιασμένες μια-μια πάρα κάτω: Σήμερα απάντησες αυτό: Παράθεση:
και πριν λίγους μήνες αυτά: Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Αυτά, δεν τα έχω παρουσιάσει εδώ για να έχουμε άλλη μια σημερινή κόντρα. Διάβασε τα καλά Γιάννο, πήγαινε στο θέμα του Ηλία και δες τα όλα μαζεμένα εκεί. Πες μου τι δεν έχει ακολουθήσει από τις υποδείξεις σου? Είναι δε σαφέστατο ότι τα ψάρια του τα έχει χάσει με ακρίβεια με τον τρόπο που μίλησε ψες ο ¶ντρος. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε λιμνόφιλο στα ξένα φόρα. (Αν κάνατε googling) θα το διαπιστώνατε και εσείς, άρα θα γνωρίζατε και εσείς αυτόν τον κίνδυνο. Όπως και να έχει ότι έγινε έγινε. Ο Ηλίας να βάλει άλλη μία αντλία στον πυθμένα για άντληση νερού από εκεί κάτω και παράλληλα να εγκαταστήσει μια αεραντλία, κατά προτίμηση Air deffuser, γιατί είναι πολύ πιο πρακτική σαν συσκευή. Φίλε Ηλία, αύριο θα έχεις και τις φώτο για το shower. Αν το συνδυάσεις αμέσως μετά τα φίλτρα πιέσεως που έχεις ώστε να αποφύγεις την οργανική ύλη, θα έχεις σπουδαία αποτελέσματα στην οξυγόνωση των άνω στρωμάτων της λίμνης σου.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |