|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού δεν κάνεις googling, δεν ξέρεις... Θα μιλούσαμε γι' αυτά αργότερα, αλλά έχω κουραστεί πολύ...
![]() Έβαλες τον εξοπλισμό σου σε ένα ξένο φόρουμ?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ίδιο θα κάνουμε και με την δικιά σου την επομένη. Και θα βγούμε να πούμε δημόσια τα αποτελέσματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν τα λες όλα, βάζεις μόνο αυτά που θες... ...και φυσικά, δεν πρόκειται να υποβάλω τα ψαράκια μου σε αυτό το μαρτύριο για να πείσω τον Γιάννο και κάθε "άπιστο Θωμά". Είναι βέβαιο όμως ότι είναι πολύ διαφορετικό να έχεις 13 κοι σε 12,500 λίτρα, παρά 30 σε 5000 λίτρα. Αν θες εισηγήσεις από ειδικούς, να βάλουμε και οι δύο τις λίμνες μας ταυτόχρονα στο ΚΟΙΒΙΤΟ (το απόλυτο φόρουμ για κοι) και θα δουν όλοι εδώ μέσα ποιος τους εμπαίζει και ποιος όχι... ΔΕΧΕΣΑΙ?
|
|||
|
|||
![]()
ααα ωραια, για μια ακομη φορα το τρυπακι του "να τις μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη"
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιάννο, ο Ηλίας λέει 35 εκατοστά κοι. Έχεις χρόνο μέχρι τότε...να το σκεφτείς. Δεν μου απαντάς...δέχεσαι την πρόταση για το ΚΟΙΒΙΤΟ?
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννο, περιμένω μια απάντηση... τόσο δύσκολο σου είναι?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
δεν μιλαγα για μεγεθη λιμνης, ηταν αλληγορικη η εκφραση... ![]() ηρεμια ρε παιδες, μην χαλατε τη ζαχαρενια σας, ο καθενας με τον τροπο του... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν θα το κάνεις Βασίλη γιατί απλά ξέρεις το αποτέλεσμα απλά δεν θες να το παραδεκτής. Όσο για το απόλυτο φόρουμ που αναφέρεις, ούτε κατά διάνυα δεν μπαίνω σε μια τέτοια διαδικασία. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θέλεις, την διαδικασία την κάνω εγώ και για εσένα...τί λες?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και θα μιλάς εσύ για εμένα??????????????? Για την δικιά μου λίμνη? Που δεν έχεις δει ΠΟΤΕ????????????? Αλήθεια για το πείραμα γιατί δεν απαντάς? |
|
||||
|
||||
![]()
Κύριοι οσο ενδιαφέρον και αν ειναι για εμας που κοιτάμε απο την κλειδαρότρυπα (λεμε τωρα) τη συζήτηση νομίζω καλυτερα είναι να βρεθείτε μαζί σε ενα ωραιο κέντρο ,cafe ,ταβέρνα να τα μιλήσετε ,να τα πιείτε και θα δείτε οτι έχετε πιο πολλά κοινά απο οσα φαντάζεστε .
Σιγουρα θα λύσετε κάθε ζήτημα που σας απασχολει ομορφα και ωραια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί έχω περάσει από τα "πειράματα" στην πραγματικότητα, γι΄ αυτό. Αν είσουν όμως συνειδητοποιημένος χομπίστας, ούτε που θα σκεφτόσουν αυτό το πείραμα, να εκθέσεις τα ψάρια σου με ελαφρά καρδίαν. Συγχαρητήρια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |