|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δυστηχως στα περισσοτερα πετ οι συνθηκες ειναι αθλιες..σε ενα αλλο στην ομονοια (μικρο οχι αλυσιδα) εψαχνα να βρω apple snail και μεσα στα ενυδρεια του ειχε αρκετα ψαρακια ψοφια και δε τα ειχε βγαλει καν εξω απο τα ενυδρεια, επισης νεροχελωνακια πολυ μικρα ψοφια...
και τον ρωτησαμε γιατι ψοφανε και η απαντηση ηταν "οτι ζει πεθαινει!!" πηρα το apple snail και μετα απο 2 εβδομαδες μου ψοφησε..το κελυφος ειχε μια μικρη τρυπα την οποια δεν την ειχα δει οταν το αγορασα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αγαπητή liza έιναι πολλά αυτά που έχεις να ακούσεις από κάποια pet shop… ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σαλιγκαρι μεχρι και την προηγουμενη περπαταγε και εβγαινε για φαγητο το βραδυ κανονικοτατα..
|
||||
|
||||
![]()
Παντως αυτο που ειδες στο pet city με τους μονομαχους ηταν παραλαβη ημερας και τους εκαναν προσαρμογη στα ενυδρεια με τα φυτα.
Μετα τα βαζουν σε ορθια σταντ με κυβους 15x15 cm που καθε κυβος ειναι χωρισμενος διαγωνια για να χωραει 2 ατομα. Τα μονα μαγαζια που κρατουν αξιοπρεπως τους μονομαχους,που εχω δει εγω,ειναι το waterinn και ο Μανθος (www.starfishaquariums.gr).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
quiz.. πόσα λίτρα πιστεύετε οτι είναι? | N4505 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-03-09 13:42 |
Quiz : ποιο φυτο ειναι αυτο; | Raven | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 21-10-08 21:28 |
ΕΡΩΤΗΣΗ QUIZ | Access | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 16-02-07 14:48 |