|
Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) Η άγρια πανίδα που συγκεντρώνεται περιμετρικά της δεξαμενής μας. Ποιά η σωστή διαχείρηση, η μέριμνα και η υπευθυνότητα του ιδιοκτήτη? |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...και μια δική μου με το μαϊντανό
![]() ![]() Είναι πραγματικά μια από τις ομορφότερες κάμπιες... ![]() Στο κουκούλι... ![]() Η μετάλλαξη... ![]() Και τέλειο έντομο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πω πω ομορφιες!!!
![]() αλλα εσεις ξερετε και να φωτογραφιζετε....εγω αν πιασω καμερα γινομαι ο δολοφονος με τη φωτογραφικη... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ήθελα πολύ ... μπήκα κι εγώ στο λούκι! Και τι ευχάριστο πετα(λούκι)δες!
Μήπως ξερετε ποιά είναι η πυρόξανθη καλλονή που γευματίζει στα φύλλα του νούφαρου; Όχι δεν την σκότωσα, αλλά δεν την ξαναείδα! Μάλλον δεν της άρεσε η φωτογράφιση ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω παραγγείλει κι εγώ 4 ρίζες απήγανο!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ζηλιάρα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω βασιλη λογο περιοχης(εχουμε ριζια) εχω μαζεψει ολα τα βατραχια της περιοχης
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάτι άλλο που αναφέρεται, είναι ότι την άνοιξη κατά την περίοδο της ωοτοκίας τους, οι περίεργες σειρές με τα αυγά τους περιέχει μια ουσία που αν στην περίπτωση τα καταπιούν τα κοι μπορούν να τους προκαλέσουν πρόβλημα. Εντούτοις τα κοι δεν τα ενοχλούν καθόλου. Μόνο πολύ σπάνια μπορεί να συμβεί την στιγμή που σκάβουν... Πάντως, πρέπει να βρεις κάποιο τρόπο να τα αραιώνεις (βατράχια). Θα γεμίσεις γυρίνους και δεν είναι ότι καλύτερο.
|
||||
|
||||
![]()
καθε μερα πιανω καμια 4 και τα παω στο ποταμι! για αυγα παντος δεν ειδα ακομα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον | theodor72 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 19-08-10 18:48 |
Διάφορα φυτά στο φυσικό τους περιβάλλον (Ταϋλάνδη) | Τσιόνογλου Σταύρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 15-04-10 16:31 |
Μόλυνση του νερού απο τα χέρια και το περιβάλλον. | Stathis.k | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 19-06-08 00:19 |