|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα το έλεγα μαλλι. Αυτό ήταν στο θηλυκό που πέθανε. Το αρσενικό ανατομικά είναι καλά εκ πρώτης όψης . Το βράδυ κολυμπούσε κάθετα και έβγαζε το στόμα στην επιφάνεια. Τώρα που το παρατηρώ στο μικρο ενυδρείο ανασαίνει πολύ γρηγορα
|
|
||||
|
||||
![]()
απο αυτα που μου λες μαλον ειναι καπια ασθενια τησ βλεννογονου
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο εκεί που ήταν ακίνητο τώρα σιγά σιγά κολυμπαει άτσαλα βεβαια. Θα δούμε...
------------------------- Ρε παιδιά σαν να ξύπνησε για τα καλά! Τόσο άμεσα αποτελεσματα με το αλάτι ή να μην βιαστώ να χαρώ? Πόσο να το κρατήσω στο μικρό? Να το ταισω ή όχι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endymion : 20-06-10 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξαναέβαλα στο μεγάλο ενυδρείο.Κολυμπάει δεν κάθεται στον πάτο αλλά κάπως ατσούμπαλα. Παρατηρώ ότι τα πτερύγιά του έχουν αρχίσει να διαλύονται, σαν να μετατρέπονται σε χνούδι, να τρώγονται δεν ξέρω πως να το περιγράψω. Σας παρακαλώ δεν θέλω να το χάσω και αυτό δώστε μου κάποια συμβουλή. Να προμηθευτώ κάποιο φάρμακο και να το ξαναβάλω στο 20λιτρο? Για πόσο καιρό? Οι μετρήσεις αμμωνίες και νιτρωδών είναι στο 0.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα ότι και να ήταν πάει...
Μάλλον από το stress που τα έβγαλα απο το ενυδρείο για να αλλάξω την πέτρα και τα φυτά. Τουλάχιστον έμεινε ένα θηλυκό και οι απόγονοι τους. Πρώτες πίκρες στο hobby... |
|
|||
|
|||
![]()
μην στεναχωριεσαι ολα στα προγραμμα ειναι...
κανε εσυ αυτο που ειναι σωστο και δωσε τους το καλυτερο που μπορεις και οι πικρες θα σταματησουν.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |
Αρσενικό ή θηλυκό | kostis | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 14-02-08 11:57 |
αρσενικό-θηλυκό? | fanouris | Δίσκοι | 10 | 01-02-05 04:35 |
Κυρίαρχο Αρσενικό | Filippos | Malawi | 2 | 23-11-04 08:28 |