|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και τον απογευματινο.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγάλο ερώτημα είναι ένα:
¶μα βγάλει αγγελία για κλαδέματα μπορεί να τα προλάβει όλα ο Bokostas;! |
|
||||
|
||||
![]()
χαλλλλαρααα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει που είναι στο practical fishkeeping: Αλλάζετε 10 τόνους νερό, προσθέτωντας 1 τόνο αντιχλώριο.
|
||||
|
||||
![]()
Εκει χωραει ενας μονομαχος με λιγες γαριδες η θα ειναι πολυ στριμωχτα και θα στρεσαρεται?Με συχνες αλλαγες νερου κανουμε τπτ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!!!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Μα αυτό δενείναι ενυδρείο. Είναι ολόκληρος ο βιότοπος. Πολύ πιθανόν το συγκεκριμένος κύριος να έχει επιλέξει αυθεντικά δέντρα και φυτά Αμαζονίου. Ένας συνδυασμός ενυδρείου - βιβάριουμ... Τί καφές και ροφήματα. Καταδυτική στολή και μπλουμ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πως μπορει να το συντηρησει αυτο το πραγμα?Ας πουμε θελει αλλγη καθε εβδομαδα?Και αν ναι τι κοστος θα εχει?
|
|
|||
|
|||
![]()
..................
There was a problem when we were asked to add 40 small Tinfoil barbs. They ended up growing to 20cm/8” long and eating nearly all the plants. We had to fish them out and replace the plants! The fish then became a BBQ meal for the housekeeper and his friends. ..................... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DUBAI:Το μεγαλυτερο Θαλασσινο ενυδρειο του κοσμου | samer | Παραλία - Beach Bar | 32 | 17-10-11 10:45 |
Το ''νεο μου'' ενυδρειο ( ΦΥΤΕΜΕΝΟ....) | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 21-04-10 20:19 |
ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | tsagod | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 02-12-07 22:29 |
φυτεμενο ενυδρειο; | Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-02-06 20:02 |
ΕΝΤΟΜΑ(?) ΣΕ ΦΥΤΕΜΕΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ!!! | GIWRGOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-02-05 23:08 |