Kingrim δεν καταλαβα ακριβως τι προσβαλλει τις αρχες σου (ειλικρινα) στην παραθεση αυτων που ειπα:
Παράθεση:
Οσο για τα δημοκρατικα και τα χουντικα, για αυτους που θιγονται αν σβυνονται ποστ, παλι εχω ξαναπει... βρειτε ενα φορουμ που δεν σβυνονται ποστ, και κατσετε εκει. Απ τη στιγμη που καποιος διαχειριστης η μοντ, σβυσει ΕΝΑ ποστ, και ΕΝΑΣ δυσαρεστηθει, ολοι μας ειμαστε χουντικοι για οσους το θεωρουν ετσι... απλα εγω το λεω κιολας...
|
Να το διατυπωσω αλλιως, για να γινει πιο κατανοητο και γιατι το λεω: Ειμαι - το gab ειναι - το πρωτο και παλιοτερο φορουμ. Σε ολα τα φορουμ (τουλαχιστον αυτα που τυχαινει-τυχαινε να συχναζω εγω διεθνως και ελληνικα), σβυνονται και κλειδωνονται θεματα η ποστς μεσα στα θεματα. Το ιδιο κανω και εγω απο την αρχη της λειτουργιας του. Οταν ανοιξαν και αλλα φορα, "διαφημιστηκε" σε αυτα οτι θα ειναι πιο "δημοκρατικα" απο "εμενα", θα υπαρχει ελευθερια λογου (που εγω την εκοβα) κλπ. Διακωμωδωντας αυτην την κατασταση εβαλα το γνωστο "τιτλο" στο προφιλ μου. Δεν θεωρω τον εαυτο μου περισσοτερο "δικτατορα" απο τους υπευθυνους κανενος αλλου φορουμ, γιατι και στα αλλα φορα σβυνονται ποστς, απλως οι διαχειριστες-μοντς εκει μπαινουν στον κοπο να στολιζουν με ωραιες κουβεντες το γιατι το εσβυσαν. Η ουσια ειναι οτι παντου σβυνονται - κι απο τη στιγμη που σβυνονται, καποιος δυσαρεστειται, η ελευθερια λογου παει περιπατο, κι ειμαστε ολοι "χουντικοι". Απλά εγω δεν το στολιζω...