|
|
||||
|
||||
![]()
ολα τρωνε την ιδια τροφη....ακομη και τα νεογεννητα τρωνε τριμμενο φλεικ..αλλα για να δεις καλυτερη αναπτυξη ριχνε και αρτεμια
![]() ναι θα γεννανε...μην ανησυχεις..δεν εχουν ντροπες αυτα.. ![]() το θηλυκο ισως εχει ηδη αυγα στο κοχυλι γιατι ηταν συνεχως στην εισοδο...προσεχε αυτες τις μερες για μωρα
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει απλα ανησυχω γιατι εχουν κολλησει μεσα και δεν βγαινουν και ανυπομωνω να δω τις φατσες τους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια καλησπερα
![]() Σημερα κοιταζα το σπιτι της θυληκιας και βρηκα τρια νεογεννητα ![]() ![]() Επειδη ειμαι καινουργιος στις γεννες θα ηθελα να ακουσω τις συμβουλες σας για τις κινησεις μου!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τα βλεπω σημερα
![]() Αν ξαναδω τι πρεπει να κανω? Βοηθηστε λιγο γιατι θελω πολυ να κανω γεννες ωστε να μπορεσω να χαρισω και να τα διαδωσω.. |
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανο ειναι να τα δεις παυλο...ειναι εμπειρη η μανα και τα κραταει μεχρι να μεγαλωσουν λιγο. τωρα αν κατι πηγε στραβα..μη τα βαψεις μαυρα...θα ξαναεχει μικρα πολυ συντομα..
![]() δε χρειαζεται να κανεις κατι παρα να ταιζεις baby food (τριμμενο φλεικ) και ακομη καλυτερα αρτεμια. αν θελεις να εχεις μεγαλυτερα ποσοστα επιβιωσης...στησε ενα μικρο ενυδρειακι και μεγαλωνε εκει τα παιδια τους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 08-07-10 στις 21:29 |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω κοκκινο σκουλικη και εχτες ταισα με συριγγα διπλα απο το κοχυλι της θυληκιας. Σωστα εκανα? Να συνεχισω να ταιζω κοκκινο σκουλικι?
|
|
||||
|
||||
![]()
το κοκκινο σκουληκι ειναι δυναμωτικο για τους γονεις που κουραζοντai απο τη διαδικασια ζευγαρωματος. με συριγγα τι ταισες τα μωρα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
cyphotilapia frontοsa - neolamprologus stappersi | thanasis76 | Tanganyika | 5 | 20-12-09 14:00 |
neolamprologus stappersi+multifasciatus | Alex_Salonica | Tanganyika | 4 | 24-10-09 11:08 |
neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 27 | 13-09-09 22:18 |
φροντοσα και neolamprologus stappersi... | thanasis76 | Tanganyika | 4 | 07-09-09 09:59 |