|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εκανα ξανα μετρησεις στο νερο ολα καλα εκτος τα νιτρικα τα οποια ηταν στα υψη (80).
Εκανα μια μεγαλη αλλαγη νερου περιπου 60% και αφαιρεσα ολα τα φυλλα που ειχαν αλγη επανω τους, εκλεισα την μια απο τις 2 λαμπες και το φαγητο το μειωσα στο μισο. Μιλωντας με ενα φιλο μου είπε οπως και ο Lucas123 οτι με το excel δεν θα κανω και πολλα και μου συστησε αλλαγες νερου, μειωση φωτισμου, και λιγοτερο ταϊσμα. Κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να την πατησα με το ταϊσμα με το οποιο το ειχα παρακανει τελευταια ... Με το λιπασμα τι να κανω? (seachem flourish) να το συνεχισω να το σταματησω η να το περιορίσω? |
|
|||
|
|||
![]()
Οι συχνες αλλαγες σου εξασφαλιζουν ολα τα απαραιτητα ιχνοστοιχια.Εγω τα σταματησα ολα τα προσθετα και βρηκα την υγεια μου, το ιδιο αναφερουν κι' αλλοι στο φορουμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καμια αλλη συμβουλη στο τι θα μπορουσα να κανω?
Σχετικά με τους μειωτηρες πιεσεως που αναφερω παραπανω για Co2 τι λέτε? |
|
||||
|
||||
![]()
Και τα 3 μανομετρα φαινονται μια χαρα.Εχουν και ηλεκτρομαγνητικη.Τσαμπα πραμα λεμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα διαφωνήσω για το φρέσκο νερό του δικτύου ότι εμπεριέχει όλα τα ιχνοστοιχεία στο βαθμό που χρειάζονται τα φυτά π.χ. το flourish potassium (κάλιο) είναι βασικό και απαραίτητο για τα φυτά με ποσότητα αρκετή, που αυτή την ποσότητα δεν την έχει το φρέσκο νερό.
¶ποψή μου είναι να ρίχνεις seachem flourish σε μοιρασμένες δόσεις δυο με τρις φορές την εβδομάδα, και το flourish potassium στην κανονική του δόση μια με δυο φορές την εβδομάδα. Καλό κάνει παρά κακό. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω και μια αλλη απορια.....
Συνεχιζοντας την αναζητηση (μπας και καταληξω) για ρυθμιστη πιεσεως επεσα πανω ορισμενα θεματα οπου αρκετοι χρησιμοποιουν ρυθμιστες με μονο ενα μανομετρο, και ηδου η απορια μου : τι παραπανω θα μου προσφερει η ενδειξη πιεσεως τις λειτουργιας εφοσον ετσι και αλλιως η ρυθμηση θα γινει βαση τις μικρομετρικης βαλβιδας και φυσσαλιδες στο μετριτη φυσσαλιδων οποτε ποια η χρηση του δευτερου μανομετρου??? |
|
||||
|
||||
![]()
...αν κατάλαβα καλά έχεις co2 χωρίς την απαραίτητη λίπανση??? Νομίζω ότι εκεί δημιουργείται το πρόβλημα. Φωτισμός, co2 και λιπάσματα είναι αλληλένδετα. Όταν αναβαθμίσεις ένα από το παραπάνω τρίπτυχο πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να αναβαθμίσεις και τα υπόλοιπα. Από την στιγμή που έβαλες μπουκάλα πρέπει να αναβαθμίσεις την λίπανσή σου. Θα πρότεινα να ξεκινήσεις λίπανση καθημερινά σε μικρές ποσότητες σιδήρου και καλλίου. Μπορείς να διατηρήσεις σε ενα μπουκαλάκι νερού λίπασμα σιδήρου αραιωμένο με απιονισμένο νερό και καθημερινα να ρίχνεις πχ. 1 ml διαλυμένου σιδήρου. Επίσης απαραίτητα εβδομαδιαία αλλαγή νερού και πιστεύω ότι θα είσαι μια χαρά. Αυτά από εμένα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τριχοειδής άλγη | panos777 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-06-09 17:12 |
Τριχοειδής άλγη | xontros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 20-03-08 14:48 |
τριχοειδής αλγη | monomaxos_lover | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-02-08 11:41 |
Τριχοειδής Αλγη | Filippos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-05 16:22 |
Tριχοειδής Άλγη... | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 28-04-05 17:16 |