|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αποφάσισα να κάνω κεραμίδια. Ωραία είναι και τα ζικ ζακ αλλά δεν συνάδουν με την υπόλοιπη κατασκευή. Κάνω τις τελευταίες μετρήσεις και αρχίζω δουλεία!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο βαλε φοινικοφυλλα, στυλ "Εξωτικο νησι"!...
Νομιζω υπαρχουν ετοιμα κομματια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κεραμιδιά σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν τα πάντα σκιά προστασία από βροχή και αντοχή στων χρόνο.
Εμένα θα μου αρεζε και ένα τεντοπανο σε απόχρωση καφέ σκούρο. Η ίδιες πάντως του Ηλία για φοινικοφυλλα σίγουρα θα σε ταξιδεύει αλλού ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά εμένα που μ'αρέσει το φώς, δε θα έβαζα κεραμίδια γιατί σκοτεινιάζει πολύ... Θα έβαζα κάτι πιο μπέζ. Που ειδικά τον χειμώνα να βγαίνει εντελώς και να φωτίζεται το σπίτι. Τα κεραμίδια είναι μόνιμα, αλλά ότι βολεύει εσένα...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα εβαζα ασφαλτικο κεραμιδι . Ελαφρυ και γρηγορο στην τοποθετηση ,και με μεγαλη ποικιλια χρωματων κ σχηματων .
Πολυ καλη δουλεια ,ευγε ....για ολα Αληθεια τις κολονες πως τις στερεωσες στο πλακακι ? το εσπασες,τρυπα κ τσιμεντο βλεπω ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |