|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανικος ομιχλης !!
![]() ![]() ![]() Τα λεω βεβαια γιατι ζηλεψα , Ειναι πολυ ομορφο Αντωνη , σαν τροπικο δασος. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι από τα φθηνά Στέλιο αξίας 7 ευρώ (ebay) αλλά φαίνετε πολύ καλό σε σχέση με το προηγούμενο που είχα πάρει αξίας 17 ευρώ και άλλαζα όλο μεμβράνες (παρόλο που έβαζα απιονισμένο για τα άλατα)…το mist είναι στερεωμένο ψηλά στην μία μεριά του τζαμιού ….έχω κάνει ολόκληρη πατέντα με ποτηράκι κλπ και βγαίνει η ομίχλη σαν καταρράκτης… την οποία μόλις τελειοποιήσω θα την παρουσιάσω…είναι αποκλειστικά για viv, τα οποία δεν έχουν πολύ νερό…
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε ευχαριστώ πολύ Αλεξ. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Στην περίπτωσή σου που περίπου προσπαθείς να έχεις την υγρασία και πόσο το λειτουργείς; Πάνω κάτω οι απαιτήσεις (σε υγρασία) των φυτών που μπαίνουν σε vivarium είναι παρόμοιες ή πρέπει να προσέξεις πολύ τι θα βάλεις; Το ξέρω ότι εάν θες να φτιάξεις ένα άρτιο σύστημα πρέπει να προσέξεις χίλια δυο πράγματα με κυκλοφορία ζεστού-κρύου αέρα, διάφορες ζώνες ίσως υγρασίας κλπ που τελικά μιλάμε για πολύ κόπο και χρήμα και απλά έχω δει χωρίς να έχω διαβάσει, αλλά έτσι μια μικρή ιδέα από τη δική σου εφαρμογή (χωρίς να ψάξεις πάλι 3 ώρες για να γράψεις έκθεση)! |
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερό effect και πολύ χρήσιμο για την υγρασία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό θέλω κι εγώ, έχω βαρεθεί να αλλάζω χαλασμένα foger, που το βρήκες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος καταρραχτης Αντωνη!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελάχιστη (σε ώρα) λειτουργία του Co2 | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-02-09 00:15 |
MOD RESUN WAVE MAKER | floridis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 18-07-08 07:22 |