|
|
|||
|
|||
![]()
Το να εισαι φιλος ενυδρειου, σημαινει κατα τους περισσοτερους που ξερω να φροντιζεις για την ασφαλή, ευσυνείδητη και αξιοπρεπή διατήρηση υδρόβιων οργανισμών (ψαριων, φυτών και ασπόνδυλων ζώων) σε αιχμαλωσία, κι οχι να εισαι φιλος μιας γιαλας με νερο και πολυχρωμα πραγματα μεσα. (Και δεν μιλαω ετυμολογικα - και ξερω οτι εφερες ακραιο παραδειγμα).
Επισης 7 δισκους σε 1500 λιτρα οχι μονο δεν θα ψαχνεις να τους βρεις, αλλά θα αναρωτηθεις, α ετσι συμπεριφερονται οι δισκοι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
το παιχνιδι των αποψεων ειναι στο τι φερνει ο καθενας στον νου του με την φραση Αξιοπρεπη Διατηρηση.
Και τι θελω να πω: εαν μου πει ενας φιλος απο εδω μεσα οτι θελει να εχει 2 δισκους μικρου μεγεθους σε 80 λιτρα και φροντιζει ετσι ωστε No2=0 NH3/Nh4=0 No3<10 το σωστο Ph. Εχει ενα καλο φιλτρο μια καλη διατροφη και πει οτι οταν θα μεγαλοσουν ή θα παρει και αυτος ποιο μεγαλο ενυδρειο ή θα τα δωσει και θα παρει ξανα 2 μικρους δεν θα του ελεγα οχι οσο για το πως θα ειναι οι δισκοι σε 1500λιτρα πολλα ατομα δεν τους νοιαζει να μαθουν γιατι δεν θα εχουν ποτε 1500λ ενυδρειο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΤΗ ΦΡΟΝΤΟΖΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ | zagorakis | Tanganyika | 15 | 30-11-10 12:42 |
Τι ψαρια μπορω να βαλω σε ενυδρειο 80λιτρα? | @@nikos@@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 16-05-09 17:06 |
Μπορω με guppy να βαλω γαριδες στο ενυδρειο μου? | fotis_k | Γαρίδες | 5 | 05-01-09 14:49 |
τι εχω για την ωρα στο ενυδρειο κ τι πρεπει να βαλω.... | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 20-07-04 19:53 |
συμβουλεψτε για τι νεους κατοικους να βαλω στο ενυδρειο μου. | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-03 02:12 |