|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Κακα νεα ..η εταιρια αυτη αλλαξε 3 ονοματα λεει και δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσει να την βρει πλεον .Μου τονισε ξανα οτι εχει λιμνες με το συγκεκριμενο λαινερ που εχουν ψαρια μεσα και πολλαπλασιαζοντε . Χασαμε και απο εδω
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 17-06-10 στις 14:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αν η συγκεκριμένη εταιρία άλλαξε 3 φορές όνομα. Είναι ακατάλληλη για οποιαδήποτε πληροφόρηση. Μια και ο λόγος που αλλάζει όνομα είναι να μην μπορούν οι πελάτες να ζητήσουν την εγγύηση σε περίπτωση κακοτεχνίας στην πισινά τους.
Οπότε μια εταιρία που την νοιάζει μονό να πουλάει σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί έγκυρη πηγή. Γνώμη μου . Αν αυτός που σου το προτείνει μπορεί να αναλάβει το ξανά στήσιμο του με νέο λαινερ σε περίπτωση που χάνεις ψαριά τότε να το βάλεις.* *υπάρχει περίπτωση πάντως η τοξικότητα να λειτουργεί συγκεντρωτικά. Δηλαδή τα ψαριά να μην πεθαίνουν κατευθείαν παρά μονό σε βάθος κάποιου χρόνου αφού συγκεντρώσουν αρκετή ποσότητα από την ουσία που είναι εμποτισμένο το λαινερ. Να μην το βάλεις αν δεν είσαι σίγουρος για την σύνθεση του.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου το εδωσε ετσι ο ανθρωπος δεν μπορω να ζηταω και εγγυησεις ![]() Λοιπον το σκαψιμο ειναι στα τελευταια σταδια ..Σας στελνω φωτογραφιες για να δειτε . ![]() ![]() Όπως ειπα και πριν η πρωτη βαθμίδα ειναι 40 cm .To βαθύ σημειο θα φτάσει στο 1 μετρο . Ειχε ερθει και ο Pallios και μεταφέραμε το χωμα που ηταν αρκετο .. Χρειάστηκε να παμε 4 φορες με το διπλοκαμπινο ![]() Επισης φεραμε και πετρες που θα βαλουμε γυρω απο λιμνη και θα φτιαξουμε και καταρράκτη .Παραθέτω φωτο . ![]() Το λαινερ οταν το βαλω περιμετρικά της λιμνης να τοποθετήσω απο κατω πετρες για να παρει και υψος? Πριν βαλω το λαινερ πανω στον καταρράκτη θα βαλω απο κατω πολλες πετρες και χωμα για να στερεωθεί. Καποια αλλη συμβουλη? Τον χειμωνα οταν βρεχει και πλημυρίσει η λιμνη θα εχω προβλημα? Πρεπει να κανω κατι τωρα για να το προνοήσουμε? Ευχαριστω και την NemoGirlCy για την βοηθεια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα καφεδάκια θαρρώ. ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να κτίσεις εσσωτερικά της λίμνης θέλει κάποια υποδομή. Εξωτερικά της λίμνης για στεραίωμα όμως μπορείς. Δες το σχεδιάγραμμα που σου ανέβασα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |