|
|
||||
|
||||
![]()
τι φωτισμο εχεις?σε ποσα λιτρα και τι υποστρωμα?co2?
|
|
||||
|
||||
![]()
192 λίτρα, 2 σακούλες υπόστρωμα της JBL(δεν θυμάμαι ποιο), DIY μπουκάλα CO2 και 2 λάμπες 25 W η μια του ενυδρείου. Να αλλάξω λάμπες? γιατί για να τροποποιήσω το φωτιστικό λίγο δύσκολο. Να βάλω και ανακλαστήρες? Κάτι οικονομικό υπόψιν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι ανακλαστηρες απο ηλεκτρομαγαζο κανουν 3-4 ευρω ο ενας(αν θυμαμαι καλα) οποτε καλο ειναι να βαλεις.Ο φωτισμος σου ειναι πολυ λιγος και για τα 2 φυτα που θες, ειδικα για cuba ,τωρα μερικοι λενε οτι το τενελους κρατιεται και σε χαμηλο φωτισμο αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.Θα σου προτεινα να δοκιμασεις τενελους αν σου αρεσει.
Οι λαμπες σου τι ειναι ? |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω γράφουν anubias όπως είναι και το ενυδρείο. Να πάρω άλλες? τι μάρκα και πόσα watt προτείνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τις γνωριζω αυτες τις λαμπες,Παντως αν θες να τις αλλαξεις θα σου προτεινα sylvania grolux (καλες και οικονομικες) και αν βαλεις και τριτη μια sylvania daylight.
|
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω οτι το τενελους κερδιζει σε αγωνες αντοχης...απλα δε θα αναπτυσσεται γρηγορα...το εχω κρατησει επιτυχως σε πολυ χαμηλό φωτισμο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα αναπτύσσεται γρήγορα λόγω φωτισμού ή είναι αργής ανάπτυξης σε σύγκριση με την cuba?
|
|
||||
|
||||
![]()
Όπως σου είπε και ο Αντρέας δοκίμασε καλύτερα tenellus (την Cuba την ξεχνάμε
![]() ![]() ...πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση το tennelus έχει ξεμείνει και στα 2 μου ενυδρεία κάτω από moss και δεν έχει καταλάβει τίποτα πολύ ανθεκτικό φυτό… ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση φυτού | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-03-10 09:12 |
Αναγνώριση φυτού | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-01-09 13:16 |
Αναγνώριση φυτού | poliko_selas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-02-08 01:52 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 05-07-06 16:08 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-12-05 18:37 |