|
Γαρίδες του γένους Neocaridina Red cherry, Yellow, Snow ball, Blue pearl, Rili κλπ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το κολπο με το ανεμηστιρακια υπολογιστη πολυ καλο βαλε στα 80 λιτρα 2 μαζι και 1 για το μικρο πιστευω οτι θα ειναι αρκετα,και καλη ψυξη!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε Νικο εγω στο 20 λιτρο εχω ενα ανεμιστηρα 8cm συνδεμενο με τα φωτα δηλ. ανοιγει αποτε ανοιγουν τα φωτα και εχω μεχρι και σημερα 23-25 βαθμους. Αλλα εχω και πολυ μεγαλη εξατμιση νερου, παντως την δουλεια μου την κανω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε παιδιά... Δεν υπάρχει ανεμιστηράκι ειδικό που να συνδέεται πιο απλά; Έχω ένα 70αράκι ενυδρείο με γκάπις και πέρυσι το καλοκαίρι είχα μόνο 3 ψάρια εκ των οποίων τα 2 τα έχασα λόγω της ζέστης - σε κάποια φάση είδα ότι το νερό είχε φτάσει στους 32 βαθμούς... Από τότε άρχισα να αφήνω ανοιχτό το καπάκι και όταν έκανε πολλή ζέστη τους έβαζα από πάνω τον κανονικό ανεμιστήρα και φύσαγε την επιφάνεια, κι έτσι το ερίξα στους 29 με 30, όχι παρακάτω... Φέτος όμως έχω 15 ψάρια, 5-6 ενήλικα και μωρά διαφόρων ηλικιών και δε θέλω να τα χάσω!
Θυμάμαι ότι είχα διαβάσει για τα ανεμιστηράκια αλλά είχα καταλάβει ότι υπάρχουν ειδικά για ενυδρεία ανεμιστηράκια με πιαστράκια που στερεώνονται στο καπάκι. Προσωπικά δεν έχω ούτε διάθεση ούτε γνώσεις για DIY και θέλω κάτι έτοιμο και κυρίως φτηνό. Στο site του WaterInn είδα κάτι τέτοια προϊόντα αλλά δεν είχε τιμή. Πείτε μου ότι δεν θα χρειαστεί να το παίξω μαστόρισσα plz!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω απλως να αναφερω εδω σχετικα με τις αντοχες των red cherry στην θερμοκρασια οτι περυσι που ειχαν μεταφερθει μερικες με τα φυτα στην γλαστρολιμνη, αντεξαν μεχρι τους 30 C αλλα με πολυ καλη οξυγονωση. Οταν ξεπερασε και εφτασε τους 31-32 δεν αντεξε καμια.
Αντιθετως τα cpdακια και endleraκια αντεξαν ακομα και στους 34 με τον καυσωνα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια εβαλα να φυσαει μεγαλος ανεμιστηρας πανω στο τζαμι μετα μεσα και τιποτα... 30οC κολλημενα και τα δυο...
μαλιστα το ενα λεει 30.2 .....
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 18-03-16 στις 00:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Πάνω στο τζάμι σίγουρα δεν κάνει τίποτα. Πρέπει να φυσάει πάνω στο νερό ώστε να απομακρύνει τον κορεσμένο με υδρατμούς αέρα και να επιταχύνει με αυτό τον τρόπο την εξάτμιση.
Τώρα γιατί ο μεγάλος δεν έκανε τίποτα φυσώντας μέσα δεν ξέρω. Αν ο αέρας έπεφτε πάνω στο νερό θα έπρεπε να είχε βοηθήσει. Πόση ώρα τον άφησες να δουλεύει? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν μπορείς να βάλεις να χτυπάει στο νερό κάνε την πατέντα να χτυπάει σε βρεγμένη πετσέτα που την έχεις κολλημένη στο τζάμι, αλλά δεν είναι πολύ όμορφο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ειναι με γαριδουλες crs μεσα. Το φοβαμαι το κακο με τις σκληροτητες γιατι εχω εξατμιση γυρω στα 1-2 λιτρα την ημερα. Και ειναι και ευαισθητες οι μικρες μου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με τα διάφορα χρώματα στις red cherry | noe | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 122 | 06-01-16 17:35 |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |
Θέματα σχετικά με την αναρρόφηση γόνου γαρίδας απο φίλτρο. | pavlos1988 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 1 | 05-03-11 23:55 |