|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν, (λεμε παντα ΑΝ), εχει αντιμυκητιακα-αντιαλγικα, δεν τα εχει για μια φορα που θα γεμισει η πισινα - κι αν αδειασει και ξαναγεμισει θα πιανει μυκητες και αλγες? Αυτα ειναι εμποτισμενα και εχουν διαρκεια - το καλυτερο ειναι να μιλησεις με την εταιρεια.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εαν συνεβαινε αυτο Τολη δεν θα μπορουσε να γεμιζε αλγη αφου δεν θα το επετρεπε σε καμια περιπτωση η χλορινη και η δυνατη uv της πισινας να συμβει . Ομως επικοινωνησα πραγματι με τον φιλο που μ το εδωσε και μου ειπε πως στις λιμνες που εκανε αυτος εριχνε μεσα χωμα ,ξυλα και πετρες κλπ για να καλυψει το υλικο απο πανω και να μην εχει προβλημα .Μου προτεινε αν δεν θελω να το ρισκαρω να το βαλω αναποδα και θα ειναι οκ . Ακομα το σκεφτομαι ...Αν το βαλω αναποδα δεν θα υπαρχουν χημικα αλλα θα ειναι οκ λετε?1,5 χιλιοστο νομιζω οτι ειναι πολυ καλο και θα κρατησει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |