|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό Σταύρο, περιμένουμε τα νέα σου κι επιτέλους να μάθεις στον άσχετο
![]() τον καινούριο σου γείτονα (panos alexpolis) να στήνει φυτεμένα. Μόνο μη σε παρασύρει στο καινούριο του βίτσιο, στα αλάτια και σε χάσουμε από τα μποστάνια. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με το καλό Σταύρο! Η σχολή της Κατερίνης επεκτείνεται
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλή αρχή Σταύρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και η γυάλα έτοιμη μικρούλα ,αλλά θέλω να πιστεύω οτι θα έχω καλά αποτελέσματα μαζί της,και 2 εξαρτηματάκια ακόμη ενα σκιμεράκι (αχρείαστο νάναι αλλά ας υπάρχει γιατι οταν το θες δεν το βρίσκεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στίς 2 τελευταίες φωτογραφείες του ενυδρείου φαίνεται η διαφορα μεταξύ του extra clear τζαμιού (στο κόψιμο είναι διάφανο) με το κλασσικό τζάμι (στο κόψιμο είναι πράσινο).
|
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ μου σου ευχομαι καλή ευκολία και στη μετακόμιση και το καινούργο συστημα!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μερακλίδικα πράγματα , καλή επιτυχία !
Από τις διαστάσεις του ενυδρείου και τα ξύλα-πέτρες που είδα κατάλαβα τι περίπου θες να κάνεις και μου αρέσει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εσύ που έχεις και extra clear κρύστάλλο νομίζω ότι πρέπει να το βάλεις από την αρχή. |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές τελικές φώτο με το έπιπλο του ενυδρείου συναρμολογημένο πλέον (thanks Dukas Karolos) με το ενυδρείο πάνω στο έπιπλο μαζί με τα φωτιστικά και με το Hardscape στο οποίο εχω καταλήξει (Το χαλικάκι βέβαια είναι λίγο θα μπεί τουλάχιστον άλλο τόσο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ εξυπνο και απολυτως συνετο να κεντραρεις το θεμα αφου μιλαμε για κυβο Σταυρε!
Το χαλικι πολυ ομορφο και απολυτως φυσικο,τι "ρατσα" ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Απο φυτά θα μπούν τα παρακάτω:
Apogoneton Crispus "Red". Bolbitis Heudelotii. Eleocharis Parvula. Hydrocotyle Sibthopioides (Maritima). Hygrophila Pinnatifida. Microsorum Pteropus "Narrow". Myriophyllum Mattogrossense. Pogostemon Erectus. Staurogyne Repens. Vesicularia Dubyana "Christmas". Vesicularia Ferriei 'Weeping". ------------------------- Το κλασσικό Seachem Flourite. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 21-06-10 στις 21:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σταυρο και με το καλο να ετοιμασεισ το νεο σου ενυδρειο.θα ηθελα να σε ρωτησω !
στης πρωτες φωτογραφειες εχεις καποια εξαρτηματα απο γυαλι. inflow και autflow μπωρεις να με ενημερωσεισ απο που τα προμηθευτικες? 'σε ευχαριστω εκ των προτερων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στήσιμο ενυδρείου | JENI | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 14-04-08 01:43 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου.... | georgetax | Αρχάριοι γλυκού νερού | 70 | 09-12-06 21:40 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου για δίσκους | waylander | Δίσκοι | 62 | 14-05-06 08:45 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου-Υπόστρωμα | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 04-03-06 10:31 |
Στήσιμο νέου ενυδρείου...παρακαλώ τη βοήθειά σας... | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 12-02-06 21:36 |