|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ! Διάβασα και το άρθρο σου για τις emersed καλλιέργειες και ήταν ότι έπρεπε για κάτι που σκεφτόμουν! Μπράβο πολύ καλή δουλειά! Τώρα μενει να βρω μόνο λίγη cuba να καλλιεργήσω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλά φίλε endymion…ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο το άρθρο.. κατά καιρούς βγάζω αγγελίες για cuba έχε το νου σου…
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια ακόμα βοήθεια με αυτό?
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι Stargrass, (Heteranthera zosterifolia)
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή απότι είδα στην tropica είναι background φυτό. Νομίζω ότι είχα διαβάσει κάπου ότι με κλάδεμα μπαίνει και μπροστά μπορεί να κάνω και λάθος. Σε ευχαριστώ πολύ!
------------------------- Μπορεί να γίνει emmersed? Δεν είναι στη λίστα με τα φυτά στο άρθρο του Aqua Pura. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endymion : 16-06-10 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχώς που δεν το πέταξα! ήταν 2, 3 μικρά ριζάκια,μου τα είχε δώσει ο Alex και τα έβαλα πρόχειρα στο μπροστινό μέρος και ξεπεταχτήκανε!
Είναι καλύτερο πίσω ή στη μεση να φυτεύεται? |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία! Τελικά έχω περισσότερα φυτά απότι περίμενα!!! Θα το αφήσω να φουντώσει λίγο και όταν θα κλαδέψω την πολύσπερμα και την rotundifolia θα το μεταφυτεύσω. Το μόνο που μένει κατα τη γνώμη μου είναι ένα για μπροστα. Τι μου προτείνετε? cuba ή echinodorus tenellus?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αναγνώριση φυτού | VLASIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-03-10 09:12 |
Αναγνώριση φυτού | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 19-01-09 13:16 |
Αναγνώριση φυτού | poliko_selas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 25-02-08 01:52 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 05-07-06 16:08 |
Αναγνώριση φυτού | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 20-12-05 18:37 |