|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Από το πλάι πολύ όμορφο. Σε πέρνει να βάλεις και άλλες πέτρες...
![]() περιμένουμε και άλλες φώτο να καμαρώσουμε και τα ψαράκια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλύτερα τώρα
![]() Βάλε και μπροστινή φωτο! |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. μπραβο φιλε μου. πολυ ομορφο. και αν βλεπω καλα σε περνει να βαλεις λιγες πετρες ακομα.
μπραβο που ασχολεισαι και καθε τοσο θα το κανεις και καλλητερο οταν βλεπεις τις συμπεριφορες των κιχλιδων σου.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι με περνει αλλα σιγα σιγα...Θελω να αφησω και λιγο κενο χωρο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλό φίλε, αλλά θες κι άλλες πέτρες.
Μικρές μεγάλες. Με αυτό τον τρόπο. 1)Θα έχεις περισσότερες κρυψώνες. 2)Περισσότερες πιθανότητες να επιζήσουν μικρά, από γέννα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1)υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ κρυψωνες
2)υπαρχει γεννηστρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου μου αρεσει πολυ, μπραβο σου...
η μια πετρα που ειναι ψηλα και φενετε σαν κομμενη ειναι στερεωμενη καλα??? μην πεσει και εχεις ζημιες.... αν θελεις βαλε στην αριστερη μερια πολλες βαλισνεριες και φτιαξε ενα δασακι εκει... θα ειναι ομορφο και θα κρυφτει και η σωλινα... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
Tropica master grow | george | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 02-03-05 20:11 |
My master piece is ready | pavlos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 04-10-03 10:31 |