|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι φωτιστικά παγκου κουζίνας.Εχει παντού.Απλά το έβαλα σε μακρόστενο χαρτοκούτι (από καθαριστήρες αυτ/του) και το έντυσα με αυτοκόλητο μουσαμά για να ταιριάζει.Μπορείς να συνδέσεις με μία μπρίζα όσα φωτιστικά θέλεις.Είνα το ένα 8w και το άλλο 14w.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο εμφανισιακά το ενυδρείο σου. Ωστόσο έχει λαθάκια στην σύνθεση των ψαριών σου.
Και εξηγούμε : - Το/τα SAE που έχεις δεν κάνουν για το ενυδρείο σου. Φτάνουν σε μήκος τα 15 εκατοστά, είναι πολύ δραστήρια και κοινωνικά ψάρια, δλδ θέλουν κοπαδάκι. Όπως καταλαβαίνεις θέλουν πολυ περισσότερα λίτρα. Όσον αφορά το νερό είσαι εντάξει ph 6.5-7.5, gh 5-15 - Τα neon θέλουν ph 5-7, gh 1-10 άρα είσαι στα όρια των τιμών που χρειάζονται. - Τα guppy, παρά το ότι είναι ανθεκτικά ψάρια και ζουν σε μεγάλο εύρος τιμών, πιστεύω πως θα εκτιμήσουν πιο σκληρό νεράκι και υψηλότερο ph. Αυτά ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο Χρήστο , όταν θα έρθω θες/νίκη κανόνισε για καφέ ν τα δω από κοντά
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα αφηνα μεσα τον δισκο δινει μια αλλη νοτα
αλλα πρεπει να ζει σε μεγαλα ενυδρεια σε κοπαδια κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρόκοσμος | Χαραμάδας | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 16-04-10 07:33 |