|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιαυτο ειπα και προηγουμενως οτι ολα πρεπει να γινονται με συνεση και οχι κερδοσκοπια και μονο. Γιαυτο το λογο ανεφερα οτι ειναι και το μεγαλυτερο μειονεκτημα... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό θα αυξήσει τις τιμές οι οποίες πολλές φορές είναι τσιμπημένες από την αρχή.
έκτος εάν δεν είχε αρχική τιμή εκεί είμαι μέσα |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω τη βρισκω πολυ καλη ιδεα αυτη!!και πολυ ευκολο στην εφαρμογη του!
απλα παραθετω καποια μειονεκτηματα ακομη. για αυτους που θελουν να αγορασουν κατι ειναι πολυ πιθανο η τιμη να ξεφυγει και να ανεβει ψηλα!!αν ειμαστε 2 και θελουμε το ιδιο και χτυπαμε συνεχεια θα ξεφυγει η κατασταση... (καλο για τον πωλητη αυτο βεβαια αλλα το θεμα ειναι να ικανοποιουντε ολοι) επισης αλλο ενα μεγαλο θεμα ειναι το θεμα της μπλοφας!(αν και δε πιστευω να υπαρχουν κερδοσκοπικα μελη εδω μεσα και να το βλεπουν ετσι..ολοι επειδη αγαπαμε το χομπι ειμαστε εδω!) δλδ πουλαω εγω κατι και λεω σε "σενα" που εισαι φιλος μου :"χτυπα το μεχρι να ανεβει εκει και μετα αστο" |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς τα εγγεγραμμένα μέλη | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 01-12-08 13:19 |
Οι μονομάχοι του Μάκη | harilaos | Bettas | 5 | 20-11-08 16:04 |