|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Η συνάντηση ήταν απίθανη με πάνω από 25-30 άτομα και πολύ κέφι, περάσαμε υπέροχα.
Γνωρίσαμε καινούρια άτομα -καλώς ήρθες Όλγα στην παρέα ![]() και ξαναείδαμε γνωστά "φυτο-λαμόγια" (με πρώτο εμένα ![]() Είδα τον Πάνο να φεύγει με 4 σακούλες (του σούπερ μάρκετ, όχι ενυδρειακές) γεμάτες φυτά ![]() ![]() Όποιος μου άρπαξε τις 2 σακούλες φυτά όταν γύρισα να πιω μια γουλιά καφέ, να ξέρει ότι τον καταράστηκα να κολλήσει άχλια, σαπρολένια, ικ, φούνγκους, φινροτ, φυματίωση, κυανοβακτήριο, τριχοειδή, PHcrash και σκατοσαλίγκαρα. ![]() ![]() Να ευχαριστήσω τον Νίκο (nikosm1) για την πολλοστή δωρεά-χορηγία καταπληκτικών φυτών. ![]() Να ευχαριστήσω τον Στρατηγό για τα σούπερ φυτά και τις γαρίδες (χρωστάω κέρασμα, δεν σε πρόλαβα Σταύρο). Ευχαριστώ και όλα τα παιδιά που έφεραν κλαδέματα που μοιραστήκαμε όλοι (μέχρι και ο σερβιτόρος πήρε). Να είμαστε όλοι καλά και να δούμε ποιός θα έρθει στην επόμενη συνάντηση που πέφτει αρχές Ιουλίου... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αχ αυτα τα βαφτισια γιατι δεν τα κανουν AFTER |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οντως ηταν πολυ ωραια με ολους τους αγαπημενους φιλους!νεους και παλιους! περασα πολυ ωραια!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο αλήθεια! Αποδείχθηκε "μη οργανωμένος" χομπίστας!!!
|
|||
|
|||
![]()
Σοβαρά μιλάω, πήρε 2 σακούλες φυτά.
Και μη γελάς, γιατί η μισή παρέα δεν μου μιλούσε εξαιτίας του microsorium pteropus σου (μα καλά, όλοι το ήθελαν???) ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελουμε και φωτογραφικο ρεπορταζ (μα καλα, ελληνικη λεξη για το ρεπορταζ δεν υπαρχει; )!
Κι εδω θελουμε φωτογραφιες (για πειστηρια)! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στημένη η δουλειά για να κλείσει στόματα!!!! "Πλύσιμο μαύρων φυτών".... Πως και δεν έμπλεξε και καμία off shore μέσα!
|
||||
|
||||
![]()
δε παιζεστε!!! αφου κανατε και τον σερβιτορο μποστανα...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, κάποια στιγμή βλέπουμε ένα σερβιτόρο να περνάει βιαστικά με 2 σακκουλίτσες φυτά
![]() ------------------------- "δημοσιογραφική έρευνα"
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 07-06-10 στις 14:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |