|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και αλλες φωτογραφειες που φενεται πως καθαρισε η λιμνη
και ενα αλογακι της παναγιας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σου άνθισε κιόλας η Ποτεντέρια; Από πότε την έχεις μέσα στη γλάστρα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή Αποστόλη καταλαβαίνω ότι έχουμε κοινές ανησυχίες, σου επισυνάπτω μερικές ακόμα φωτογραφίες από την ζωή στην αυλή μου.
Μερικές παραγωγές πεταλούδων στην αυλή μου. Για όσους βέβαια δεν θεωρούν τα σκουλίκια παράσιτα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μια όμορφη αράχνη Νο5 ![]() Υπάρχουν δεκάδες φώτο άλλων ειδών που υπάρχουν στην αυλή μου, αλλά θα ανέβουν κάποια άλλη στιγμή. Μεταξύ άλλων και αναπαραγωγή των μάντις (αλογάκια της Παναγίας). Προς το παρόν απολαύστε τις πιο πάνω. Βέβαια εδώ θα πω ότι εννοείται ότι είμαι μακράν ο χειρότερος φωτογράφος του φόρουμ. Νά' ταν στ' αλήθεια εδώ ο Raven...!
Το air diffuser, είναι αεραντλία... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη in the pond : 06-06-10 στις 23:25 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι ! Φοβερα πραματα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- να σε καλα! η αραχνες ειναι τα αγαπημενα μου εντομα βασιλη!!!!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη apostolis veroia : 07-06-10 στις 09:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Να και μια από εμένα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο Γιαννο!!!!!!! ειναι διαφορετικο απο το δικο μου!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αποστόλη, όπως σου έχω υποσχεθεί, μια σημερινή φώτο με τους νεοσσούς σπίνους πια. 4 μικρά με ανοικτό το στόμα...χιχιχι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια! ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
να και το νουφαρο που σας ελεγα! ειναι νανος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο!!!!!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτες μετρησεις | Πάνος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 19-02-08 23:22 |
Οι πρωτες μου μετρησεις | taicom | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 31-01-08 22:57 |
Οι πρωτες μου Αφρικανες | fish_bill | Malawi | 27 | 25-01-08 13:37 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
S.O.S ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡO | kassianhv | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 20 | 05-11-03 12:40 |