|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ωραίο!!
Γιατί δε δοκιμάζεις μια λύση diy co2?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειλικρινα πολυ ομορφο φιλε μου!φαινεται η αγαπη σου κ το μερακι σου!μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!
![]() ![]() Θα ηταν πιο σωστη η cuba αν τη διασκορπιζες σε πολλα σημεια ωστε να απλωσει παντου!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι , μπουκαλα εχω , μανομετρα εχω βρει να παρω σε καλη τιμη , διαχυτηρα εχω , διοξειδιο γεμιζω ευκολα και (τσαμπα )
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο μπραβο
![]() ![]() δυο ερωτησουλες..πως μπορεις και συντηρεις την cuba σε λιγοτερο απο 0,2 watt per litre? ειναι ελαχιστος φωτισμος για τα περισσοτερα μετριας δυσκολιας φυτα..φαντασου για την cuba... εγω θα σου ελεγα πως θα πρεπει αν παρεις τουλαχιστον ακομα 4-5 φωτιστικα αν θες να τη διατηρησεις και να γινει σαν χαλακι και οχι σαν θαμνος ![]() και κατι αλλο.. απο που την πηρες?(γιατι ψαχνω και εγω) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα τυχερος ο μονομαχος σου.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο τα πιο ομορφα μπετο-ενυδρεια που εχω δει!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() και πολυ ωραιες φωτογραφιες |
|
|||
|
|||
![]()
τελειο, αμα βαλεις διοξειδια και πολυ φως σε κανα διμηνο θα ειναι παραδεισος..!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφος ο "κύβος" σου, να τον χαίρεσαι τον μονομάχο σου!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φως για nano cube 7lt | ant-mi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 19-11-09 20:39 |
nano cube | klkwnsta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 18-04-09 19:14 |
nano cube dennerle 30l | kanarini | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 8 | 08-12-08 23:42 |
DENNERLE NANO CUBE 30L | vangelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 18-06-08 19:25 |