|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
De puta madre !!! muy buen trabajo ! Χαιρετισμους στην πολυαγαπημενη Μαδριτη....κλαψ...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφότερο απ' το ξεκίνημα, συγχαρητήρια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογος, στολίδι έγινε σε σκέφτομαι να το θαυμάζεις την ώρα που θα τρως τα γουρουνάκια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γουρουνακια τρωνε εκει οχι παεγιες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμέ, τα λένε cochinillo, κοίτα στο Google
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο σεραφειμ!!! εκπληκτικη μεταμορφωση!! μου αρεσει πολυ το ενυδρειο σου!
![]() υ.γ. με τα gyrinocheilus αργοτερα στα λιτρα σου θα αντιμετωπισεις μαλλον προβλημα συμπεριφορας και μεγεθους...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δυστυχώς Πάνο μου τα είχαν "πασάρει" για SAE, πριν 4 μήνες. ¨Οταν τα έβαλα στο ενυδρείο, ήταν πολύ νευρικά και βίαια, όμως διαβάζοντας εντόπισα τις διαφορές και σοκαρίστικα. Αποφάσισα να μην τα πάω πίσω αμέσως. Τελικά μου "βγήκαν" ήσυχα και κοινωνικά και δεν έχουν μεγαλώσει καθόλου. Ακόμα και οι γαριδούλες μου δεν τρομάζουν... Ποιός ξέρει τι κάνουν αυτοί οι Ασιάτες ??? Αχ αυτός ο μονομάχος μου πολύ "τρώει" ρε παιδιά... τα πάντα, ακόμα και την γαριδοτροφή, το σώμα του είναι διπλάσιο απ' τους άλλους δύο... αλλά γι' αυτό θα κάνω νέο θέμα με την παρουσία του "διπλού" μονομαχοενυδρείου μου. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολύ καλά σας λόγια. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και γουρουνάκια Τόλη τρώνε!
Καπνιστό! "jamοn" (χαμόν) το λένε και τρώγεται με τα δάχτυλα! Εκτός εάν προτιμάς κάτι σε λουκάνικο οπότε μάλλον επικρατέστερο είναι το "chorijo" (τσορίθο). Φίλε τεράστια και θετική αλλαγή! Πολύ Καλό!
|
||||
|
||||
![]()
Τεράστια βελτίωση.Πολύ όμορφο ενυδρείο.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |