|
|
||||
|
||||
![]()
Στα Multis βάζουμε 1 αρσενικό + 3 θυληκά, αλλά και να μην έχεις την απαραίτητη αναλογία δεν νομίζω ότι είναι κάτι τόσο τραγικό.
Όσο για τις τροφές.. Καλό θα είναι να τους έχεις ποικιλία στις τροφές. Θα συμφωνήσω με τον Πάνο για την Τanganyika της tropical αλλά θέλω να προσθέσω επίσης καλές τροφές όπως: 1)Ocean nutrition omni flakes. 2)Ocean nutriton mysis. (κατεψυγμένη, μία φορά την εβδομάδα) Μπορείς επίσης να δοκιμάσεις και κατεψυγμένη καθαρισμένη γαρίδα απο super market. Aλλά όχι πάνω απο μία φορά την εβδομάδα αυστηρά. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την tropical d allio plus την ταιζω ? Και τι φυτα μπορω να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις πως την ταιζεις...?/ με τα χερια...χαχαχα...ταγκανικα φυτα δοκιμασε καμια βαλισνερια και crinum thaianum
|
|
||||
|
||||
![]()
Μην εισαι κακος
![]() ![]() ------------------------- Ρε παιδια διαβασα καπου ph 8.6 δεν ειναι υπερβολικο?? Και αλλα ψαρακια δεν μπορω να βαλω μαζι?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavlos15 : 07-06-10 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα σκληραινεις το νερο σου ειτε με αλατα ανασυστασης του εμποριου...ειτε με μαγειρικη σοδα....και με την αυξηση της σκληροτητας θα ανεβαινει και το πεχα σου..μη σε απασχολει...εσυ φροντισε μονο να τους δωσεις πολυ σκληρο νερο. δε θα χρειαστεις μπαφερ και τετοια για το πεχα.
αναλογα τα ψαρια.....ποιο ειδος θα ηθελες να βαλεις μαζι? και ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου?
|
||||
|
||||
![]()
τελικα τι εννοουσες με την τροφη(εννοειται οτι αστειευομουνα) ...τα ψαρακια αυτα μπορουν να ζησουν και ζουν σε νερο βρυσης ...αρα το 8.6 ειναι σε λογικα πλαισια...τι εννοεις αλλα ψαρακια ...εχεις καποιο στο μυαλο σου?
------------------------------------- πανο με προλαβες |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω κανενα ψαρακι στο νου μου απλα επειδη αυτα ζουν κατω δεν θα μπορουσα να βαλω κατι που να ζει ψηλα?? Το ενυδρειο μου ειναι 100λιτρα!!
Υ.Γ. το ηξερα οτι αστειευοσουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να εχω ιδια πειρα...πολλοι προτεινουν να κανεις 2 ζωνες...μια με κοχυλια για τα μουλτι...και μια με πετρες για να κρατησεις και ενα ζευγαρι julidochromis. ιδιες απαιτησεις και διατροφικες συνηθειες
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus | panos84 | Tanganyika | 4 | 27-07-09 09:25 |
Ενυδρειο για Neolamprologus Multifasciatus | imichal | Tanganyika | 13 | 14-03-08 20:17 |
Neolamprologus multifasciatus | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 19-02-08 23:14 |
Neolamprologus multifasciatus | antonis_p | Tanganyika | 1 | 24-01-08 08:47 |
Neolamprologus multifasciatus | Steve | Tanganyika | 6 | 20-07-07 19:31 |