|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τον άνθρακα να τον αφαιρέσεις. Ρουφάει ότι κακό, αλλά και ότι καλό (πχ λιπάσματα) υπάρχει στο ενυδρείο σου.
Αναφέρεις ότι είχες παραμελήσει το ενυδρείο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες αλλαγή και πόσο; Έκανες καμμία αλλαγή νερού; Ξαναμέτρησες νιτρικά (ΝΟ3);
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειχα κανει μετρησεις στις αρχες του στησιματος (Οκτωβρη-Νοεμβρη).. εκ τοτε ποτε ξανα... τελευταια αλλαξα το νερο την Τεταρτη στο ιδιο παντα ποσοστο... χθες βραδυ αλλαξα παλι νερο (περιπου το μισο) και αφαιρεσα τον ανθρακα... μιλαμε η σκουπα βυθου εβγαλε απειρο πραγμα (την οποια btw προμηθευτικα προσφατα και την χρησιμοποιησα για πρωτη φορα την Τεταρτη!)... θεωρω οτι ειμαι σε καλο σταδιο αν κρινω απο τα παιχνιδια των rubies που ειχα να τα δω πολυ καιρο να παιζουν... βεβαια σε μια μερα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ισχυει αυτη η ψυχολογικη αναστροφη που νομιζω οτι βλεπω... ο βουκεφαλας ο χρυσοψαρος επεστραφη στον πετσοπα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
οκ ευχαριστω, αυτο θα κανω, αν και το οτι εχω το ενυδρειο στο γραφειο με δυσκολευει.... ερωτηση, θεωρεις οτι τα 8 ψαρακια ειναι πολλα για το ενυδρειο ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Νέες μετρήσεις:
ΝΟ3 : 100 ΝΟ2 : 1 GH : 16 ! KH : 6 PH : 8.4 CL2 : 0 από ότι φαίνεται έχω δρόμο μπροστά μου ![]() πάντως μετα την αφαιρεση του ανθρακα, τον περιορισμο του φωτισμου σε 8 ωρες και τις αλλαγες νερου (δεν ξερω αν επαιξε και αυτο ρολο) οι "κηλίδες" στα φύλλα φαίνεται ότι αρχίζουν να εξασθενούν... εχω την εντυπωση ομως οτι τα φυλλα δειχνουν να μην ειναι τοσο "ζουμερα" ... κάτι σαν να ξερένονται ένα πράγμα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αμμωνια εχεις μετρησει?
Στη θεση σου δε θα ανυσηχουσα για τα φυτα .... τα ψαρια υποφερουν σε αυτες τις συνθηκες! Θα πρεπει να αρχισεις να δινεις .. πριν ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω μετρησει αμμωνια ουτε καν ξερω ποιο τεστ ειναι που την μετραει, ουτε ποσο πρεπει να ειναι η σωστος δεικτης αμμωνιας
![]() η αληθεια ειναι παντως οτι μετα την αποτυχημενη γεννα των σκαλαριων (τα αυγα σε 3 μερες φαγωθηκαν) παρατηρω περιεργη συμπεριφορα οχι μονο των σκαλαριων που καθονται σε μια γωνια μονιμως και δεν πολυκινουνται, αλλα και των υπολοιπων συγκατοικων που τρομαζουν και πεταγονται με το παραμικρο... ουτε καν να πλησιασω στο ενυδρειο μπορω (τροπος του λεγειν) αμεσως πανικοβαλλονται ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φυτα | ANEMOS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-03-13 10:04 |
προβλημα με φυτα | mixalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 07-10-08 09:14 |
Προβλημα Με Τα Φυτα | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-05 01:27 |
Προβλημα Στα Φυτα | hoby | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-10-05 13:37 |
προβλημα στα φυτα | vakadin | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-04 02:53 |