|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφο, μου αρέσει πολύ, θέλω να το δω από ΚΟΝΤΑ..., please, δεν θα καπνίζω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σου άρεσε; Και θέλεις μάλιστα να το δεις και από κοντά;;;;;; Αρρώστησες ή σου γυάλισε ο πίνακας πάνω από το ενυδρείο; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πανο κουκλακι το εκανες
τον Κωστα να τον προσεχεις μπορει να θελει τα φυτα χαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλα έγινεεεεε!
Πάνο τώρα θα βάλουμε και Crinum calamistratum (για να μη μας την λένε ότι έχουμε φυτά απο άλλη ήπειρο ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ωραιο φιλε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Πάνο πολύ όμορφο αποτέλεσμα!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σκεφτόμουν να συμπληρώσω κανένα crinum natans.... Αλλά και calamistratum δεν είν κακό! Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι τα ψιλά του φύλα θα μπαίνουν πιο εύκολα και θα μπλοκάρουν τους κυκλοφορητές!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Πάνο
![]() Οι βαλισνέριες και σε μένα μια από τα ίδια... βρείτε τα σωστά φυτά και γω μεσα είμαι για "φυτεμένο" μαλαουι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!
Μου αρέσαν πολύ αυτά τα φυτά με το στήσιμο του ενυδρείου... |
|
|||
|
|||
![]()
Και crinum calamistratum και amania και έγινε ένα υπέροχο φούλ φυτεμένο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια...
Η "ζούγκλα του μαλάουι" αρχίζει να θεριεύει! ![]() Μήπως να αρχίσω να ψάχνω για ph controler και μπουκάλα;
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο, είχα κάνει κι εγώ προσπάθειες για "φυτεμένο" Μαλάουι αλλά τζίφος...
Συνέχισε έτσι, να μη μας τη λένε οι κηπουροί για τα "νταμάρια" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χρωμα για πετρες | stefapat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-04-09 07:54 |
ΜΩΒ ΧΡΩΜΑ | jimmy19111977 | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 18 | 26-10-08 11:01 |
Χρυσοψαρο εχασε το χρωμα του! HELP | Αγγελος | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 24-12-07 10:26 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
χρωμα στο νερο | chrisback79 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-07-05 22:15 |