|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με την moss που παρηγγειλές τι να κάνω θα την πάρει κανείς άλλος για λογαριασμό σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηλοσαλίγκαρα πάντως θα φέρω κι εγω μερικα για όποιον θελει..
|
|
|||
|
|||
![]()
Draftαρω 1ος!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας την πάρει κάποιος για να την κρατήσει για τον ευατό του κιόλλας γιατί δεν το βλέπω να συναντιέμαι με κανένα το επόμενω διάστημα μιας και θα απουσιάσω για λίγο καιρό...
|
|
||||
|
||||
![]()
γεια χαρα σε όλους.
7 Ιουνιου. Θεατρο κήπου, Καλοκαιρινες εκδηλώσεις ΧΑΝΘ. Τμημα τζατζ χορού, θέμα Michael Jackson. Το Σάββατο θα ξέρω αν η πρόβα τζενεράλε της Κυριακής συμπήπτει με τη συνάντηση αλλιως θα είμαι μαζί σας ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έλα καλύτερα εσύ Εύη, μη σηκωθούμε κι έρθουμε εμείς όλοι μαζί στην πρόβα...
![]() ------------------------- Όποιος θέλει έντλερς, να μου πει να του φέρω την Κυριακή στη συνάντηση, εννοείται τσάμπα. Απλά να ξέρετε ότι πάνε σε χαρεμάκια, 1 αρσενικός με 3-4 θηλυκές. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bokostas : 04-06-10 στις 23:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω δυο πλάτυ θηλυκά για δωρεά το ένα είναι και έτοιμο να γεννήσει, αν προλάβω να το δώσω μέχρι αύριο και δεν μου γεννήσει και στην σακούλα μεταφοράς.
Τα θέλει κανένας να τα φέρω; |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φερω και λίγα κλαδεματάκια Zoesterifolia και Pistia η μοιρασια θα γίνει επι τόπου μη καβατζόνεται τίποτε οποιος κεράσει θα πάρει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο κερασμένη ...η Zoesterifolia.
![]() Δεν την καβατζώνω βρε παιδί μου, απλά νιώθω την ανάγκη να σε κεράσω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα θέλει κάποιος τα πλάτυ να τα φέρω; ------------------------- Κώστα (bokosta) η κρυπτοκορίνα που μου έδωσες έλειωσε σιγά σιγά κάτω στην βάση. Ένα ένα τα φύλα φεύγανε, δεν ξέρω γιατί. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisaek : 05-06-10 στις 21:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |