|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι καλά που τα ψάρια ζουν... Τυχαίο? - Νομίζω.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εχετε σκοπο να αναφερετε το ονομα του δημοσια και επειδη πριν τον "στολισατε",δικαιως βεβαια συμφωνα με τα λεγομενα σας,καλο θα ηταν να μας πει ο bo Κωστας αν ειναι θεμιτο να γινει αυτο ή μπορει να βλαψει εσας και το φορουμ,και παντα σε συνενοηση με καποιον αρμοδιο mod.
|
|||
|
|||
![]()
Μαλλον θα την βγαλουν τους εκανα 88% αλλαγη!!Τυχαίο? - Δε νομίζω...
εκανα και 8 τεστ Τυχαίο? - Δε νομίζω... ειχε μεσα 11 oscar Τυχαίο? - Δε νομίζω... ολα μαζι 11888 μαμακιες εκανε ο α............ ![]() 11 η ωρα το βραδι εφυγα Τυχαίο? - Δε νομίζω... |
|
||||
|
||||
![]()
Πείτε ποιος είναι ρε παιδιά να τελειώνουμε! Τόσα καλά γράφονται για άλλους, ας γράψει κάποιος και την κακή γνώμη που έχει για έναν! Στο κάτω κάτω λεφτά του δίνουν εκεί πάνω στα ωραία μέρη σας, ας τα αξίζει τουλάχιστον!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν μπορείς να κατονομάσεις κάποιον αν δεν είσαι χίλια τις εκατό σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε επί την επίβλεψη του το συγκεκριμένο ενυδρείο και όχι την κατοχή του. Και για το πρώτο πρέπει να έχεις και μάρτυρα που να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά σου. Διαφορετικά σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() κοιτα αυτο δεν λεει κατι...γιατι αυτην μπορει να το αρνηθει αν την ρωτησει ο ''τυπος''.... και αφου ολοι τον ξερετε δεν υπαρχει νοημα... το νοημα θα ηταν αν ειχε e-shop και μπορω και εγω απο λαρισα αλλα και ο φιλος απο πατρα να ψωνισουμε απο αυτον... αν δεν εχει...απλα μην τον προτιματε... αλλα απο τα λεγομενα παραπανω οτι ειναι δυο μαγαζια με το ιδιο ονομα..ακομα και εγω που δεν ειμαι απο εκει καταλαβα για ποιο μαγαζι λετε....
|
|||
|
|||
![]()
ξεχασα να ανεφερω το σημαντικοτερο!!!!!!!!!!!!!!!!
του ζητηθηκε να παρει τα ψαρια πισω για να μη ψωφισουνε και αυτα και αρνηθηκε αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι πως δεν εγινε δεκτη η δωρεαν επιστροφη των ψαριων σε xl διαστασεις με σκοπο την μεταπωληση σε νεο χομπιστα με 60 λιτρα ενυδρειο και αντιτιμο 150-200 το γνωστο παιχνιδι πουλαω ενα galaher 8cm 10, το παιρνω πισω 28cm και τζαμπα το ξαναπουλαω 35cm 150 σαν το σπανιοτερο ψαρι σε μεγεθος που θα προσαρμοστει στο μεγεθος του ενυδρειου μου και μπορει να συνυπαρχει με σκαλαρια δισκους ξιφοφορους αλλα φοβαται λιγο τους μονομαχουσ!!! ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KATIR : 04-06-10 στις 04:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τον Αμαζόνιο μιλάμε;
|
|||
|
|||
![]()
Όχι για τον παραπόταμο του τον Ριο Νέγκρο!!!!! - Τυχαίο? Δε νομίζω!!!!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eίναι αυτό που νομίζω;(Camallanus) | Παπαδόπουλος Κώστας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 30 | 22-09-07 20:16 |
Νομίζω πως γεννάμε.... | Maverick | Malawi | 1 | 06-12-06 10:41 |