|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι τα θέλεις τα φυτά? Δεν υπάρχει μεγαλύτερος μπελάς, θέλουν φύτεμα, λίπανση, κλάδεμα, διοξείδιο, πολύ φωτισμό, μετρήσεις, και απίστευτα έξοδα.
'Οπως λέει κι ένας φίλος μου, θα γίνεις συνέταιρος της ΔΕΗ, της SEACHEM, θα γεμίσεις λαβίδες, ψαλίδια, σαλιγκάρια, λιπάσματα, μπουκάλες κλπ. Γιατί δεν βάζεις ωραιότατες κιχλίδες Μαλάουι σε ένα αντρίκιο, νταμαρίσιο, καραφλό, πετρόκτιστο παράδεισο με μόνο έξοδο ένα κομάτι φελιζόλ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε μην πεφτεις στην παγιδα...τα λεει αυτα ο κωστας για να μην παιρνουν οι αλλοι τα φυτα που θελει αυτος...
![]() αν ηταν ετσι δε θα ειχε φυτεμενα ο bokostas.... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Τα πράγματα είναι όπως σου τα είπε ο Γιώργος κι ακόμη ευκολότερα, υπάρχουν φυτεμένα χαμηλών απαιτήσεων (έχω 7) που γίνονται εύκολα ζουγκλίτσες, χωρίς πολλά έξοδα σε λιπάσματα, διοξείδιο και ισχυρό φωτισμό, αρκεί να επιλέξεις μη απαιτητικά φυτά και να συμβιβαστείς με την ιδέα ότι τα φυτά σου θα προοδεύουν, αλλά δεν θα "πετάνε" όπως σε ένα τούρμπο-φυτεμένο. Και βέβαια ότι και σ' αυτήν την περίπτωση, θα σου κοστίζει κάτι παραπάνω από το "νταμάρι". Κλείνοντας, να σου πω ότι για εμένα, αυτά είναι τα ιδανικά ενυδρεία για κάποιον που του αρέσει το "πράσινο", αλλά δεν θέλει να ξοδεύει πολύ χρόνο και χρήμα. |
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα μιλαμε για ευκολα φυτα και ας ειναι γεματο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θελω γνωμες... | giannisqq | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 13-04-10 00:33 |
θελω τις γνωμες σας. | ippomas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 30-01-10 21:28 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
ιδεα για ψυξη δειτε το και θελω γνωμες | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 38 | 28-06-09 01:29 |
θελω γνωμες | stefapat | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 25-08-07 11:09 |