|
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγα λιτρα ειναι επιθετικα πολυ μπορει να τα βαλουν και με πολυ μεγαλητερα ψαρια και να τους κανουν τη ζωη πολυ δυσκολη
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη βαζοντας ενα αλλο ειδος απιστο πρεπει να αγορασω και οσμωση?
|
|
||||
|
||||
![]()
βασικα οποιο και να παρεις θα παρεις και οσμωση
δε παει τσαμπα και μετα με τους δισκους θα τη χρειαστεις ετσι κι αλλιως ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ότι απίστο και να πάρεις θα χρειαστείς Α/Ο.
Εγώ είχω να προτείνω κάτι διαφορετικό για τα 100 λίτρα που έχεις : Mikrogeophagus alispinosus ή Bolivian ram ΚΛΙΚ! ΚΛΙΚ!
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω για 100λιτρα οτι δε κανουν εχω 3 σε 200 και το μπουνιδι παει συννεφο
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ από την άλλη είχα δύο και αργότερα τρία στο RIO 125 και δεν είχα ιδιαίτερους καβγάδες! Μήπως είχες μόνο αρσενικά; Ίσως να είναι και θέμα χαρακτήρα;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω τι ειναι ακομα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι καλα? | fotis_k | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 08-02-09 01:33 |
καλα τα νεα.... | KOSTASZOIDOS | Δίσκοι | 5 | 09-05-08 19:56 |
καλησπερα αποφασισα κ θελω κιχλιδες | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 04-05-08 19:04 |
Eιναι καλα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 17 | 27-01-08 11:10 |
τι δεν κανω καλα? | faxkosit | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 13-07-03 03:19 |