|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα!Έχω ψιλό χαλίκι κάτω.Θα πρέπει να το βγάλω και να βάλω ψιλή άμμο;Η άμμος χρειάζεται αλλαγή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τα ψαρια σκαβουν και θαβουν τα κελυφη θαπρεπει να εχεις αμμο και οχι χαλικι....οχι..δε θελει αντικατασταση...
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετό διάβασμα είδα οτί θέλει να βάλω φελιζόλ μετά τις πέτρες και μετά την άμμο.Έχω το ενυδρείο του carefoure 96l μαζί με το έπιπλο του.Αυτό αντέχει όλο αυτό το βάρος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα αντεχει....δε χρειαζεται να το γεμισεις με πετρες...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έιδα φωτό από αλλα ενυδρεία και έχουν αρκετές πέτρες.Εγω θα βάλω 2 ψάρια μόνο.Δεν νομίζω να χωράνε περισσότερα στα 96 λίτρα.Από τις μετρήσεις που έχω στο ενυδρείο μου μπορώ να βάλω αυτές τις κιχλίδες ταγκανικα;
|
|
||||
|
||||
![]()
οι κιχλιδες αυτες ειναι πολυ μικρες και μενουν γυρω απο τα κοχυλια τους...μπορεις να βαλεις π.χ. απο μουλτι μια αποικια δεκα ατομων στα λιτρα σου ανετα.
για οσελατους και παρομοια...2 ζευγαρια το μαξιμουμ θα ελεγα.. αλλα θα πρεπει να σκληρυνεις το νερο σου κατι πολυ ευκολο βεβαια με αντιστοιχα σκευασματα ανασυστασης νερου ή απλα μαγειρικη σοδα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αφού πας σε tanganyika θα προτείνω τα πολύ όμορφα neolamprologus multifasciatus.
Πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ψάρια μπορείς να βρεις εδώ. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ifasciatus.htm Είναι σίγουρα ένα ψάρι με χαρακτήρα και με την ηρεμία που κολυμπάνε όλα μαζί αναμφίβολα θα σε μαγέψουν. Είναι επίσης ένα ψάρι εύκολο στην αναπαραγωγή. Πολύ σημαντικό είναι να έχεις πολλά κοχύλια και τη σωστή αναλογία αρσενικών θυληκών. Η επιτυχία έιναι σίγουρη. Όσο για τις σκληρότητες σου θα σου πρότεινα αυτό το buffer. http://www.seachem.com/Products/prod...ikaBuffer.html ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λίτρα ενυδρείο με 45 ψάρια | Ravendark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-08-09 17:19 |
Προτάσεις για ψάρια σε νέο ενυδρείο! | george1981 | Malawi | 6 | 11-12-08 23:42 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Αταίριαστα ψάρια στο ενυδρείο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-06-07 23:27 |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |