|
|
||||
|
||||
![]()
Και τα γκάπυ είναι πανέμορφα....http://www.yowazzup.com/blog/images/...guppy-fish.jpg
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι ξυφοφόροι ποια ψάρια είναι;Βασικά θα ήθελα να βάλω πολλές πέτρες και όχι φυτά στο ενυδρείο μου ετσι για αλλαγή.Τα τελευταία χρόνια είχα φυτά και θέλω κάτι διαφορετικό.Τι ψάρια ταιριάζουν σε τέτοιες συνθήκες;
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλες πετρες αν τις συνδυασεις με κλεύφη σαλιγκαριων....εχουμε νανοκιχλιδες της λιμνης τανγκανικα.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαλημέρα!Έχω ψιλό χαλίκι κάτω.Θα πρέπει να το βγάλω και να βάλω ψιλή άμμο;Η άμμος χρειάζεται αλλαγή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τα ψαρια σκαβουν και θαβουν τα κελυφη θαπρεπει να εχεις αμμο και οχι χαλικι....οχι..δε θελει αντικατασταση...
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αρκετό διάβασμα είδα οτί θέλει να βάλω φελιζόλ μετά τις πέτρες και μετά την άμμο.Έχω το ενυδρείο του carefoure 96l μαζί με το έπιπλο του.Αυτό αντέχει όλο αυτό το βάρος
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λίτρα ενυδρείο με 45 ψάρια | Ravendark | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 04-08-09 17:19 |
Προτάσεις για ψάρια σε νέο ενυδρείο! | george1981 | Malawi | 6 | 11-12-08 23:42 |
Πρώτα ψάρια στο ενυδρείο. | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-09-07 21:35 |
Αταίριαστα ψάρια στο ενυδρείο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-06-07 23:27 |
Βατραχάκι σε ενυδρείο με ψάρια; | Tkagem | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 08-07-06 19:08 |