|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα καταφέρουν να ζευγαρώσουν γιατί φαντάζομαι πως αν ένας δίσκος δει έναν άλλον που του λείπει το πτερύγιο πιθανόν δεν θα το αναγνωρίζει σαν "δυνατό ψάρι" για να γίνει ταίρι του
Πιστεύω εκεί θα είναι η μεγαλύτερη δυσκολία ΙΜΟ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μονο αυτος ο λογος. Μια λεπτομερια λειπει ακομη θα το βρω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βεβαια, το οτι μπορει να ειναι παραμορφωμενο καποιο πτερυγιο (δεν ειναι αναγκη να λειπει ολοκληρο) δε σημαινει οτι το ψαρι θα αποδειχθει αδυναμο. Αρα μπορει και να επιλεχθει απο το υποψηφιο ταιρι του σαν ικανο.
![]() Απο την αλλη, εχω διαβασει οτι πολλα ειδη κιχλιδων εχουν ως ενα απο τα κριτηρια τους για την επιλογη ταιριου και την αξιοπρεπη εξωτερικη εμφανιση... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε σχεση με αυτα που υποστηριζει A. Soh αν η βλαβη στο ραχιαιο ειναι
οχι στο ακτινωτο εμπρος τμημα αλλα στο υπολοιπο υπαρχει τροπος που μπορει να αποκατασταθει. Εξαρταται. Τωρα αν η ζημια ειναι και στο ακτινωτο που συνηθως ετσι ειναι, ισως μπορει να γινει κατι αλλο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μπερδεύεσαι στο έχω πει ότι ο SOH το λέει αν το ψάρι έχει κτυπηθεί από βακτηριακή και τους έχουν καταστραφεί τα πτερύγια και με την προυπόθεση ότι δεν επουλώθηκαν σωστά τότε πάει σε καθαρό κόψιμο των πτερυγίων για ποιο σωστή αναγέννηση ![]() Αλλο αυτό και άλλο γεννετικά δυσμορφικό |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει δεν ημουν σαφης με ενα εξαρταται.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και αν υποθέσουμε οτι δεν ειναι γενετικό το πρόβλημα ;;
Βοηθα γιατρε γιατι σκέφτομαι να το δοκιμάσω μολις φτάσουν τα 4 εκατοστα ειναι 3 εκατοστα τωρα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη με πολύ κοφτερό ψαλιδι κάνεις καθαρό κόψιμο στα πτερυγια σε ευθεία γραμμή , βάζεις αντιβιωτική κρέμα όχι πολύ και μετά μέσα στο ενυδρείο
θα πρέπει να περιμένεις κοντά στο δίμηνο για να στρώσει ( αν στρώσει δεν έχει πάντα επιτυχία ) |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυσμορφία; | chemical mac | Bettas | 10 | 30-09-08 13:27 |