|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, μια χαρα τοτε, πιθανοτατα εχεις κανει κατι στη συνδεση μετα τον μετασχηματιστη. Αποσυνδεσε τα ανεμιστηρακια να δεις αν φταιει κατι εκει, το πιο πιθανο ειναι να τα εχεις βραχυκυκλωσει καπου.
Αν ειχες κανει λαθως καπου πιο πριν δεν θα ζεσταινοταν ο μετασχηματιστης. |
|
||||
|
||||
![]()
οκ φιλε,μαλλον εκει πρεπει να φταιει κατι...θα το κοιταξω.
εχω βαλει 3 ανεμιστηρακια,και τα καλωδια τους τα ενωσα ολα μαζι,δηλαδη τα κοκκινα μαζι και τα μαυρα μαζι και τα συνδεσα στον μετασχηματιστη.πριν συνδεσω τον κοντρολερ τον εβαλα στην πριζα για να δω αν δουλευουν σωστα τα ανεμιστηρακια και δουλευαν μια χαρα.αρα μαλλον πρεπει να φταιει καποια συνδεση στον κοντρολερ... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως τα δεχτηκες!
Γιωργο αν δεις οτι δεν "βγαζεις ακρη" παρτον αγκαλια κι ελα να δεις τους δικους μου πως τους εχω συνδεμενους ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τα δοκιμασες παλι??? Για να ζεστενεται ο μ/σ σημαινει οτι τροφοδοτειται και τραβαει μεγαλο ζορι, αν δεν αναβει καν το λαμπακι... καπου εχει βραχυκυκλωσει...!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eliwell 902 T | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 08-11-09 15:46 |
Eliwell | greemlin | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-09-09 12:29 |
Eliwell | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-04-08 13:54 |
eliwell IC 915/C | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 25-12-07 12:28 |
eliwell 902 | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-08-07 21:32 |