|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραία όλα τα ενυδρεία (και του chris z3, το οποίο ήθελε καλύτερη φωτογραφική μάλλον και όχι ιδιαίτερες αλλαγές)
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, για να έχετε ελπίδες πρέπει να αποκλειστούν όλοι οι Κατερινιώτες χαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι εχει το νερο της Κατερινης |
|
|||
|
|||
![]()
να μαθουμε ποσες ειναι οι συνολικες συμμετοχες...
|
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω οτι το 2009 ηταν 1500 και 2010 θελουν 2500 αλλα ας τα πει καποιος που ξερει....
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν μαθω ποσες ειναι οι συνολικες συμμετοχες θα σας πω. Ο alex νομιζω οτι εννουσε απο Ελλαδα μονο..
Τελικα εγω δεν προλαβα να στειλω το 200αρι μου. Δουλευα πρωι-βραδυ και δεν βρηκα χρονο να τραβηξω ουτε μια φωτο χωρις τους εξοπλισμους και τα οργανα. Καλη επιτυχια σε εσας λοιπον ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βασικα οποιαδηποτε επιπροσθετη πληροφορια θα ηταν ενδιαφερουσα
και ποσες ειναι οι συμμετοχες οι ελληνικες, και ποσες ηταν περυσι, ωστε να δουμε και την εξελιξη και ποσες ειναι οι γενικες συμμετοχες του διαγωνισμου. οποιος εχει στοιχεια τα αναφερει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στον ΑΑC 2010 υπάρχουν 10 Ελληνικές συμμετοχες (είμαστε 4η σε αριθμο συμμετασχόντων μαζι με Σερβία Μαυροβούνιο και Γαλλία)
![]() ------------------------- ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 02-06-10 στις 00:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Με 18 συμμετοχες ειναι στην 17η θεση , αναμεσα σε 55 συνολικα χωρες και 1819 συμμετοχες ! http://en.iaplc.com/results10/index.html Περυσι ειχαμε 4 συμμετασχοντες απο Ελλαδα. Για μικρη χωρα νομιζω οτι ειμαστε μαζι με το Hοng Kong απο τις πιο ενεργες στον διαγωνισμο. Ηδη εχω λαβει email απο τα κεντρικα της ΑDA. Μαλλον τους κεντρισαμε το ενδιαφερον. ![]() Τους ζητησα για του χρονου καποια πραγματακια .. αν τα δεχτουν ,ελπιζω οτι του χρονου θα εχετε τον ιδιο τον κ. Αμανο να σας πει 2 λογια μεσα απο αυτο το φορουμ. Οπως καταλαβαινετε, γι αυτο παλευω να σας πεισω να συμμετασχετε στους διεθνεις διαγωνισμους. Δεν παιζει ρολο η θεση αλλα οι συμμετοχες και η εντυπωση για την χωρα μας που αυτες δημιουργουν. Αυτες οι κινησεις ειναι που ανεβαζουν το χομπι και δειχνουν στον υπολοιπο κοσμο οτι η Χωρα μας ειναι υπολογισιμη δυναμη και εχει πολλους σοβαρους χομπιστες. Χιλια μπραβο λοιπον σε οσους αναποκριθηκαν και ευχομαι ολοψυχα καλες θεσεις και να απολαυσετε με την καρδια σας την εμπειρια !! Ακομα και ο προτελευταιος σε εναν τετοιας εμβελειας διαγωνισμο αξιζει πολλα συγχαρητηρια . ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βασικα ολα ηταν λιγο χαλια!!! το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης το φερω εγω σαν χαλια φωτογραφος μετα ακολουθει η σαπια καμερα μου και τελος το ενυδρειο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
![]() ![]() ![]() Μου κάνει εντύπωση η μικρή συμμετοχή (2) των Γερμανών, πως έτσι, αυτοί νόμιζα είναι άρρωστοι με τα ενυδρεία ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε εμάς εδώ φέτος έγινε πολή καλή δουλεία και ενημέρωση από τους πρεσβύτερους και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα έχουμε και ακόμα περισσότερες συμμετοχές, και από τη Θεσσαλονίκη αναμένω να συμμετέχουμε του χρόνου περισσότερα άτομα, ελπίζω να είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε παιδιά, όλες οι συμμετοχές είναι εξαιρετικές και τα ενυδρεία σας πανέμορφα, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.
![]() Μπράβο στον Αλέξανδρο (Raven) που μας ξεσήκωσε όλους και επιτέλους έχουμε μια αξιολογότατη εκπροσώπηση σε διθνείς διαγωνισμούς. Μπράβο στον Χρήστο (Ζ.Χ.) που με τη φωτογραφική του μηχανή, κάνει τα ενυδρεία μας να φαίνονται 3 φορές καλύτερα. Μπράβο στον Σταύρο (τα σέβη μου Στρατηγέ) που έχει δημιουργήσει την Σχολή της Κατερίνης (του χρόνου και της Κομοτηνής?) Και του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και με ακόμη καλύτερα ενυδρεία. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο Δευτερα 21/6 βγαινουν τα αποτελεσματα για τον Aquavida Aquascaping Contest 2010. Mεινετε συντονισμενοι να χαρουμε καλες θεσεις για την ομαδα του GAB που συμμετεχει..
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Raven : 21-06-10 στις 12:58 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Επιτυχία κι από μένα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το συζητω τα καλυτερα ειναι τα δικα μας ..μετα απο μια ματια που εριξα!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Θα ετοιμασω και εγώ μερικές φότο να μπω για την εμπειρία... Όλα τα είδη γλυκού δεν μπορούν να συμετεχουν???
|
|
|||
|
|||
![]()
xmmm μηπως αργησες λίγο;
![]() Είδες ημ/νία; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διεθνεις διαγωνισμοι Aquascaping 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 136 | 25-05-10 01:35 |
Aquavida Aquascaping Contest 2010 | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-04-10 21:03 |