|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Το πρόβλημα μ' αυτά είναι ότι δουλεύουν στα 220 volt κι αν πέσουν στο νερό, θα καούν ψάρια, ασφάλειες, το σπίτι, θα γίνει ολοκαύτωμα, το Κούγκι. Βέβαια ο άχρηστος που στα πρότεινε, παρέλειψε να αναφέρει ότι δουλεύει σε ασφαλιστική εταιρία και ψοφάει για εμπρησμούς και πυροτεχνήματα ο Νέρωνας. ![]() ![]() Ενώ τα ανεμιστηράκια για pc, όπως και τα ενυδρειακά που σου πρότεινα, δουλεύουν με μετασχηματιστή στα 12 volt και είναι σαφώς πιο ασφαλή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδικά εάν έχεις και μια σχετική κουλαμάρα στα χέρια που σε εμποδίζει να φτιάξεις μόνος σου φουρφούρια, με λίγη προσοχή έχεις αξιοπρεπή και άμεση λύση! Άμα αρχίζει να κοχλάζει το ενυδρείο, πάρε ένα κουτάλι εσύ και ξεκίνα να φυσάς κουταλιά, κουταλιά να κρυώσει η ψαρόσουπα, μέχρι να έρθει ο Bruce Lee! Η ζημιά είναι ζημιά και για τον πελάτη (κυρίως) αλλά και για την εταιρία! Φυσικά και δεν ηδονίζομαι να πληρώνω τζερεμέδες!!!! http://www.youtube.com/watch?v=sKhN0...eature=related
|
||||
|
||||
![]()
αν ζεσταινονται πολυ ριξε ενα μπουκαλι που εχεις βγαλει απο καταψυξη ευκολη και φθηνη λυση επισης σε καποιο γνωστο σουπερ μαρκετ πουλανε με 49 ευρω ψυκτη νερου τον προσαρμοζης με ενα θερμοστατη και εισαι σουπερ εγω εχει φτιαξη ενα απο κανονικο ψυκτη εχει λιγο ογκο αλλα τον βαζω κανα 3μηνο σε λειτουργια
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου είσαι σίγουρος ότι τα μέταλλα με τα οποία έρχεται σε επαφή το νερό από ένα ψύκτη που δεν είναι φτιαγμένος για ενυδρειακή χρήση δεν απελευθερώνουν κάτι επιβλαβές για τα ψάρια; Αλήθεια για τι κατανάλωση μιλάμε στη δική σου κατασκευή και πόσες ώρες την ημέρα έχεις παρατηρήσει να λειτουργεί στις ζέστες;
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.carrefour.gr/CarrefourOnl...000537802.aspx αυτόν πως μπορουμε να το χρησιμοποιήσουμε?έχει ζεστό και κρύο νερό άρα θεωρητικά ψύξη και θέρμανση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα τα εξαρτηματα ειναι απο ψυκτη που υπαρχη παντου φανταζομαι οτι και εσυ εχεις πιει παντως 3χρονια που τον εχω δεν εχει παρουσιαστη κανενα προβλημα δεν κανει ομως για θαλασσινο γιατι θελει τιτανιο το εχω σε ενα 400αρι και στις ζεστες μερες δουλευει 3φορες την ημερα απο 50 λεπτα τον εχω συνδεση με θερμοστατη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με υψηλή θερμοκρασία | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-05-09 20:13 |
πρόβλημα με θερμοκρασία | lag | Bettas | 7 | 22-03-08 18:03 |
Θερμοκρασία | snappys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 29-02-08 18:23 |
Θερμοκρασία | ramsys | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-06-07 16:20 |
Πρόβλημα με θερμοκρασία-SOS | Tkagem | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 09-08-06 18:31 |