|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
να και οι φωτος
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να ειναι απο τον φωτισμο,καθαρισετα κ βαλε κανα σαλιγγαρακι και τη δευτερη λαμπα προσαρμοσε-αναβε τη σταδιακα +2 ωρες την εβδομαδα
|
|||
|
|||
![]()
εχω δυο σαλιγκαρια και 10 γαριδες μεσα εκτος απο τα ψαρακια μου..αληθεια ομως τι ακριβως ειναι?μυκητασ αλγη τι?προσπαθησα να το ωγλαω με οδοντοβουρτσα αλλα ματαια...απελπιστηκα...τι φωτοπεριοδο θα την προσαρμωσω οπως μου ειπες.δηλαδη λες αυριο να αναψω τισ λαμπες τις νεεσ για δυο ωρες μονο?την επομενη εβδομαδα αλλες δυο συνολο 4 κτλ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μυκητας ειναι, θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μύκητας είναι μην αγχώνεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά και εγώ αυτό είπα στην αρχή αλλά το παιδί μου είπε ότι το ξύλο είναι 2 μήνες μέσα στο ενυδρείο!!!γίνεται να βγάλει μύκητα μετά από 2 μήνες???
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτομαι αυριο να αγορασω κι αλλα φυτα θα επιρρεαστουν λετε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ξύλα βγαλτα και καθάρισέ τα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλικι ασπρο | mariannos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 12-01-09 20:09 |
ασπρο χνουδι σε yellow tang | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 03-03-08 23:36 |
ασπρο χνουδι σε ριζες νεου ενυδρειου | stamoulis h | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 12-10-07 08:30 |
Τριχοειδης αλγη-Πρασινο χνουδι | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 18-04-07 15:01 |
χνουδι στο βυθο????τι ειναι?? | monomaxos_lover | Bettas | 13 | 06-02-07 17:19 |