|
|
||||
|
||||
![]()
10 αρι τζαμι εχω τρυπησει εγω με τετοιο ποτηροτρυπανο.
οποτε γιατι οχι και 12 αρι? εγω εχω αυτο το σετ http://cgi.ebay.co.uk/Assorted-40-50...a07546e97#shId αλλα δεν θυμαμαι απο πιο μαγαζι το ειχα παρει χονκ κογκ ηταν σιγουρα
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μπραβο...μου βαζετε ιδεες!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα ποτηροτρυπανα ειναι απο το μαγαζι που εβαλε ο alan boy .
Αν και δειχνουν χαμηλης ποιοτητας ( ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μπραβο παιδια,Αξιοι....
|
|||
|
|||
![]()
Με τους σωστους μαστορες , τα εργαλεια και τον καμεραμαν γυριστηκε αυτο το βιντεο το οποιο ηταν καθαρα προσωπικο (εμου και του ιδιου ) και το εκλεψε ο Νεο και το εβγαλε στο Δικτυο.
![]() ![]() Οποτε καταριφθηκε και ο μυθος οτι δεν τρυπαμε ετοιμο ενυδρειο γιατι σπαει. |
|
||||
|
||||
![]()
Χρήσιμο..
Εύκολο δείχνει..
|
||||
|
||||
![]()
Με επαναφορτιζόμενο ρε θηρία?
Πολύ καλή δουλειά. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά! Αν ήταν με δράπανο πολλών στροφών πιστεύετε θα μπορούσε να γίνει ζημιά πιο εύκολα ή θα ήταν καλύτερο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι δεν θέλει παρα πολλές στροφές, αλλα ουτε και λίγες...
Τωρα για αυτο που ρωτας, υπάρχουν δραπανα που ανεβαζουν στροφές αναλογα με το ποσο πατας το κουμπι... Επομένως αν το δράπανο σου εχει ροοστατη τοτε ναι κανει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι σκληρό, το κόβεις με λίγες στροφές και λίγη πίεση. Ανεβάζουν πολύ θερμοκρασία (το νερό χρησιμέυει κυρίως για ψύξη και κατά δεύτερο λόγο για τα ρινίσματα) με απρόοπτες συνέπειες.
Θέλει σταθερή δύναμη (πίεση) επάνω του και σταθερές στροφές. Η μαγκιά στο βιντεάκι είναι που όταν κόλησε το τρυπάνι, απλά το ξαναξεκίνησε χωρίς να το τραβήξει. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νόσος "τρύπα στο κεφάλι"? | Θανάσης Ντίνης | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 12-02-09 20:05 |
Τρύπα | Aris50 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 21-10-08 21:28 |
Τρύπα σε ουρά Colisa Lalia | Τσιόγκας | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 19-09-04 14:17 |