|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εννοείς επίπεδες χωρίς βαθμίδες. Κανένα πρόβλημα για τα δεδομένα της Κύπρου. Φυτά θα βάλεις? Έχεις σκεφτεί αυτό το θέμα? Πόσο βάθος θα δώσεις?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω αποφασίσει ακόμα για το βάθος .Προς το παρόν όσο πιο βαθιά σκάβω βρίσκω πιο μαλακό χώμα που είναι και αυτό ένααπόσυν . Θα δείξει η πορεία αλλά σκέπτομαι για 90 cm.
Βασικά ενας από τους λογους που θα κανω τη λίμνη είναι επειδή μου αρέσουν πολύ τα φυτά του νερού άρα από ότι καταλαβαίνεις θα είναι όσο πιο πολύ γίνετε φυτεμένη !Μηπως οι βαθμιδες γινοντε για ορισμενα φυτα που ενδεχομενως θελουν να ειναι πιο κοντα στην επιφανεια του νερου ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμο αυτο
![]() Θα το προσεξω
|
||||
|
||||
![]() Παιδιά προωθώ φωτογραφίες από την μινι λιμνη μου(ουσιαστικά αποθήκη για τα φυτά της μελλοντικής λιμνης) .Πρόσεξα κατι εξαιρετικό . Εβαλα μεσα καμποσα νεογέννητα γκαππυ και η ανάπτυξη τους υπήρξε ταχεία . Ακομα και χρώματα εβγαλαν τα περισσότερα και ηδη ξεχωριζω τα γένη αρκετών από αυτά . Δεν ξαναδα τέτοιο πραγμα κ ασχολούμαι με τα ζωοτοκα εδώ και χρονια. Λοιπόν μέσα υπάρχουν μεχρι στιγμής pistiastratiotes (του Αλέξανδρου) Whorled Pennywort (του Γιαννου) , Hydrocotyle vulgaris , luckybamboo, 3 νούφαρα εκ των οποιων το ένα είναι μεγαλο και τα αλλα 2 νανοι (το ένα είναι Nymphaea Pygmaea Rubra) και μια ιριδα .
|
||||
|
||||
![]()
ακομα μια
|
|||
|
|||
![]()
Τις δράκαινες (που τις πουλάνε επιτήδειοι σαν lucky bamboo) βγαλτες απο το νερο καλυτερα και φυτεψε τες σε χωμα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αυτο ειπα lucky
![]() ![]() ------------------------- Εχω μεσα και ενα μινι cyperus (καποιο συγγενικο ειδος παπυρου τελοσπαντων) ------------------------- [QUOTE=MIXALIS CYPRUS;454363] Λοιπόν μέσα υπάρχουν μεχρι στιγμής pistiastratiotes (του Αλέξανδρου) Βλακεια μου ...εννοουσα του Πανου απο Αλεξαντρουπολη
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MIXALIS CYPRUS : 07-06-10 στις 22:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
κουνουποψαρα και λιμνη..... | Pritanis | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 10-07-08 12:25 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |