|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ αν δεν αναφεροσουν σ εμενα το παιρνω πισω,απλα το γραψες στο ποστ μου...anyway δεν νομιζω οτι ενδιαφερει κ κανεναν ουτως η αλλως,αν πιστευα οτι ενδιεφερε θα απαντουσα και τι θεωρω εγω ενεργο μελος κι αν ειμαι η οχι..τεσπα αν το παρεξηγησα γραψε λαθος.
σιγουρα αν τα λεγαμε απο κοντα ολοι θα συνενοουμασταν καλυτερα |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, μας έχουν βάλει οι Χάρηδες (drbig και harris samos) να "σκοτωνόμαστε", δεν τους διαγράφουμε από
το φόρουμ αυτούς και όποιον άλλον τον λένε Χάρη, Χαρίλαο, Χαράλαμπο και Χαρίδημο, να ησυχάσουμε? ![]() ![]() ![]() ΧΑΡΗΣ = ΒΑΝ |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα καντεμε 2 γιατι με λενε και χαρη και χαριλαο
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ σαν ο Μοναδικός Ελληνας βαφτισμένος Χάρης, (ετσι είμαι στην ταυτότητα, στο διαβατήριο κτλ κτλ) Έχω το δικαώμα να ζητήσω μια τελευταία ...χάρη? Να υποχρεωθει ο Bokostas να επιστρέψει όλα οσα δεν προλάβαμε απο τις μικρές αγγελίες!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φορτηγακι εχω εγω για να τα μεταφερουμε......
(εαν τελικα τα δωσει που δεν νομιζω :ρ) |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Group GAB Θεσσαλονιικη. Χέζουμε τα post σας!!! Τζάμπα!!!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Όταν θέλει η φύση | Κόφινας | Δίσκοι | 3 | 24-03-08 18:35 |
Πετρες απο την φύση??? | zak | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 14-03-08 23:37 |
Φύση και ενυδρείο | Juan | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 12 | 02-11-05 10:10 |
Φυτά απο τη φύση + παράσιτα | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:47 |