|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Άντρο,να τις βγάλεις και να τις πετάξεις...
![]() ![]() ![]() ![]() Εγώ σου λέω, έχω ποολλλλαααα φυτά, όμως μου υπολοίπεται το χρώμα... ![]() Τώρα, το εντελώς τροπικό, μπορεί άνετα να δέσει με την εικόνα. Θα δείτε πολύ σύντομα. Άντρο, κράτα τες για την ώρα, όταν δεις την σύνθεση μου τροπικό και κλασικό τις βγάζεις την ίδια στιγμή και μου τις δίνεις. ![]() Εγώ προσωπικά θέλω χρώμα εδώ και τώρα.
|
||||
|
||||
![]()
ανδρος αγαπω ολα τα λουλουδια που υπαρχουν στον κοσμο!!! Τα μιλω, τα τραγουδαω, καθε πρωι περνω απο ολα και τα βλεπω ενα-ενα!!! και οταν ενα μου χαλασει για μενα ειναι δυσκολη ωρα! δεν υπαρχει κλασικο και μοντερνο σε λουλουδια και φυτα ολα ειναι γεννημα θρεμα της φυσεις και ολα ειναι διαχρονικα! ποτε δε κοιταξα αν μου δινουν χρωμα! Παντα κοιτω τον συμβολισμο τους! Οταν ειδα τον κηπο σου στην φωτο σκεφτικα πολυ ωραια πραγματα για σενα!!! την αλλη μερα γαρφεις οτι θα τις βγαλεις και κει στεναχωρεθικα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έβγαζα τις τριανταφυλλιές και θα τις φύτευα δίπλα.
Η άποψη μου είναι ότι δεν ταιριάζουν ακριβός δίπλα από λίμνη. |
|
|||
|
|||
![]()
Ο καταρακτης μου ο οποιος ειναι και το μονο πρασινο που υπαρχει στη λιμνη.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
που είναι το νερό;
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Κοιτα να δεις που την ιδια απορια ειχε κι'ενας αλλος φιλος.. ![]() Απλα στις πιο πανω φωτο εστιασα περισσοτερο στα φυτα και οχι ολοκληρο τον καταρακτη. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφια!!!!
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρωτη φορα σημερα? | chriskousis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 8 | 06-06-08 10:42 |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |