|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα εδιωχνα γατοψαρα/πλεκο και 1 χρυσοψαρο γιατι αν δεν το εκανα με τοσα νιτρικα σε λιγο θα αρχισουν να φευγουν απο μονα τους...(εις τοπο χλοερο, εις τοπο αναπαυσεως)
μεχρι να τα διωξω ομως καθε μερα αλλαγες νερου να κραταω τα νιτρικα κοντα στο 20 στο μικρο θα συνεχιζα της αλλαγες και σε κανα δυο μερες θα στρωσει... τα φυτα τι εγινε? τα εβαλες πιασανε?? |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έβαλα, τώρα για το αν έχουν πιάσει αυτό δεν το ξέρω, ρίξε μια ματιά εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=448588&postcount=16
------------------------- Παράθεση:
Στις οδηγίες λέει όταν βάλουμε τις 10 σταγόνες από το δεύτερο μπουκάλι να το ανακινήσουμε για 30 δευτερόλεπτα πράγμα που νομίζω δεν το έκανα χθες, παίζει να είχα λάθος ένδειξη από αυτό ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VipeR : 27-05-10 στις 22:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τα τεστ της καθε εταιριας πρεπει να τα κανουμε ακολουθωντας αυστηρα τις οδηγιες που δινει η καθε μια...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συμβουλές | Aris50 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 28-05-07 07:32 |
Συμβουλές σε αρχάριο | xenofon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 26-01-06 08:45 |
Συμβουλές για φυτά | RGPOL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 19-02-04 19:14 |
Συμβουλές για μετρήσεις | MIKE | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 08-12-03 15:44 |
Συμβουλές... | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 21-05-03 17:22 |